Lányok! Egy 31-es farmer "óriásnak" számít? (beszélgetés)
..Én már láttam:D
Nem mindegy, hogy izmos "vékony" v. hájas "vékony"..:)))
Mindig azt mondom,ha méretekről beszélünk,akkor adjuk meg az adatokat.Kell a magasság súly,abból azért meg lehet mondani ki milyen,a csontozat is fontos persze.Sőt,ha izomból van a több,akkor vékonyabb,mint aki nem mozog és hús-zsír kombináció van.
Na,jól kiveséztük.De így nehéz eldönteni.
Én a nyugati aluljáróban vettem jó néhányat:) 2000,-Ft/db. Dromedár márka. Szerintem ez nem márka, de nekem nem is fontos a márka, hanem csak az, hogy olyan legyen ami tetszik és jól álljon.
Angolt turikban is sok jó van, de ott meg az a baj, hogy nincs méret.
Akkor a nagy kérdésem: hol a csudába lehet normális farmert kapni, ami mondjuk nem úgy kezdődik, hogy 10 000 ft.
Tesco-ban jól az F&F termékek?
kék irisz:
Szia tudnál nekem segíteni mert tanácstalan vagyok:(
Vettem egy farmert testhezálló mindenhol tökre jól áll rajtam csak a popsinál csípőnél nagy rám log rajtam .Szerinted ezen lehet alakítani valahogy vagy nem?
Látom Te kened-vágod ezt a témát! :-)
Na igen, elég nőies alkatra sikeredtem... De szerintem sokan vagyunk így, igazán figyelembe vehetnék! Vagy tényleg ahogy Te is csinálod, átalakíttathatjuk, hogy jó legyen. :-)
Azt nem irtam, hogy teljesen jók a méreteid! A derék is! Ez egy igazi nőies alkat, ha kisebb lenne a derekad, akkor már darázsderekúnak számitanál:)
Nekem ugyan nem tetszik a darázsderék, de a férfiaknak nagyon:)
Ez nem a combhossz miatt van, hanem a fenék ivétől, illetve a csipő ivétől és formájától, amit ugye nem nagyon vesznek figyelembe. Nekem pl. a legtöbb nadrágnak magas a dereka, ami azt jelenti, hogy köldök fölé érne. Ami elrontaná az arányaimat. Igy én ott is alakitok, ha kell.
Neked a derék és csipő méreted közötti különbség miatt, ami azt feltételezi,hogy csipőben szélesebb vagy, igy ott többet felveszel a nadrágból, magasabbra kellene szabni a nadrág derekát.
A barátnőm hasonló alkat lehet hozzád, én meg ugye fiúsabb alkat vagyok. És annak ellenére, hogy súlyban nagyobb vagyok nála, sok nadrágból nekem kell a kisebb, mert neki kint van a feneke belőle, nekem pedig pont jó. Ha pedig neki jó, akkor nekem magas a dereka.
Ezért szűkitem le a nadrág csipőjét. Ha nem alakitanám át a nadrágjaimat, akkor elég érdekesen néznék ki bennünk:)
A csipőben jóból kibuggyanna a "derekam", a derékban jónál pedig lógna a fenekemen:)
Két egyforma alkat nincs. Általában a nőknek a csipőjük erősebb a derekuknál azaz a csipő és derék között 20-25 cm különbség van. Az idő múlásával változunk. Nekem pl. mindig 20 cm a különbség. Ez mindig teltté tesz, azaz kicsit fiúsabb alkatnak tűnök. A legtöbb nőnek viszont a 25 cm különbség állandó, ezért van az, hogy eláll a dereka a dadrágoknak. A csipőnadrágnál a derék méret nem számitana elvileg, de követik a szabásnál a feltételezett bőséget, igy az igazán nőies méretekkel megáldott nőknek gondjuk van, mert eláll a nadrág dereka.
Engem jobban zavar, hogy van olyan farmer, aminek a combja a vádlimra sem jön fel. Sok "menő" boltban próbáltam farmert és nem vettem, mert még a 34-es nadrág combja sem volt jó rám, annak ellenére, hogy csipőben már nagyon nagy lett volna. Pedig nem vastag a combom, csak elszabottak a nadrágok. Ezekből van dömping. Amig el nem fogy, nem árulnak mást. Ez pedig azt jelenti, hogy amig a kinai cuccok itt vannak addig nem lehet a méretezés után vásárolni.
Így van,
én is tudom a méretem,pontosan a kereskedelmi ruházati üzletvilág miatt.
Mikor kiszolgáltam a szemtelenül gazdag vásárlóimat,akkor az volt a cél,hogy mekkora lesz a nadrágja.Hiába állt jól rajta,a mérete nem tetszett nekik :))
Vannak azért olyan üzletek,ahol maradt a régi méretezés,azaz ott lehet lemérni mekkora az akkora.
Kínaiban soha nem vásárolnék,mert akkor halásznadrágjaim lennének az XXL-ből :-D
Csipőben nekem is jó a 29-es:) De köldök tájékon kicsit erősebb vagyok, igy 30-as vagy 31-es nadrágjaim vannak, amelyek csipőben le vannak szűkitve:)
Manapság már a méretezés sem a régi. Ki tudja hányas a nadrágja? Én igen, mert szabó is vagyok, de aki nem az, az azt veszi, ami jó rá. Szörnyülködik, ha 31 es van bele irva, és büszke, ha Xs-es:) Pedig nem a nadrág méret a lényeg, hanem az, hogy jól nézünk e ki benne:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Vannak még olyan lányok, akiknek nem csak a külső számít?
- Aki 32-es farmert hord, az daginak számít?:)
- Egy 173 cm-es nőnek a 29-es farmer nagynak számít?
- Lányok nálatok mi számít a 3. bázisnak ismerkedésnél?