Lány cica ivartalanítás (beszélgetés)
Nem :(
Még mindig nem jött haza sajnos.
Már több, mint 24 órája eltűnt. Biztos, hogy baja esett.
Enni mindig haza szokott jönni pár óra után.
Nekünk három cicánk tűnt el, persze ivartalanítás után.
Az sem jó, ha túl barátságos, mert bárki elviheti. Én hoztam haza másik utcából egy gyönyörű cicát, de nyakörv volt rajta, így az udvaron hagytam, haza is ment.
Egy álom kutyát is ellophattam volna, bejött a lakásba, mindenre felugrott, majd kicsit aludt a kanapén. Bosszankodtam, hogy nem tartottam meg, de szerencse, mert terhes. Most várom, mit mondanak, mennyiért adják. Bár nekem igazából ez kellene, pomerániai törpe spicc.
Megismerem az ugatását, olyankor úgy odamennék.
Holnap vittem volna, de eltűnt :(
Még sosem maradt ki éjszakára. 8 hónapos kiscica, biztos baja esett.
Délután 3- kor ment ki :( Mindig hazajött eddig enni :(
Úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna. Ezt írtad:
Az állat ugyanúgy érez, mint az ember. Agyilag nem annyira fejlettek, de éreznek. A szaporodás ugyanúgy az életük része, mint nekünk. Ha egy anya meddő, mikor boldog? Vgay ha egy férfi impotens az jó neki?
Tudom, hogy sok kölyköt szülnek és nehéz biztosítani ezek jövőjét.
Bízzunk abban, hogy majd fejlődik a tudomány és meg tudjuk oldani úgy, hogy csak egyszer az évben egyet kölykezzenek (például).
Amikor Picike - a jelenlegi egyetlen mcskánk - felcsinálta a szomszéd macskáját, nekünk akarták adni a 3 kismacskát. Én azt mondtam, ugy is gondoltam, ha olyan a szinük mint az álltólagos apjuké,azaz a Picikéé, elfogadom őket. Meg buktak az apasági teszten 2 vörös és egy 100 % cirmos volt
köztük, igy maradt egyke a Picike
Én már megszoktam , baromi jókat tudok rajtuk röhögni, de eleinte engem is idegesített, ezt aláírom.
Ma már a csivim sem reagál rájuk. Fülel aztán visszaalszik.
Az egy szem lányka van ivartalanítva, a kandúrok nem.
Tudom, a szomszéd macskái nálam csöveznek. Garfield vérszerelmes tud lenni, mindig azt hiszem, hogy valahol egy baba sír..
Egy lányra van kb 14 kandúr.
Vannak nálunk olyan szerenádok hogy ihaj!
Én kutyás vagyok, és igaz, hogy se a szukákat se a kanokat nem ivartalaníttattam de kölykök sosem voltak. Oda figyeltem, hogy ne legyenek.
A szukákat sem sajnáltam soha hogy nem lesznek anyák...
Egy: vagy provokálni akarod a jónépet!
Kettő: baj van a toronyban!
Szomorú vagyok, mert szerdán viszem a 8 hónapos lánycicánkat ivartalanítani.
A párom nagyon nem szeretne kiscicákat egyszer sem.
Sajnálom a cicám, hogy sosem lesz anyuka :(
További ajánlott fórumok:
- Gondok a cicával ivartalanítás után!!!!
- Kislány cica ivartalanítása
- Lány cica ivartalanítását fontolgatom.
- Csütörtök óta nem jött haza a cicám. Van még esély, hogy hazajön? Ivartalanított lány.
- Két hónappal ezelőtt ivartalaníttattam a lány cicánkat. De most újra csavarog és úgy tünik "szerelmes"..csalogatja a kandúrokat.Ez normális?
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?