Két hónappal ezelőtt ivartalaníttattam a lány cicánkat. De most újra csavarog és úgy tünik "szerelmes"..csalogatja a kandúrokat.Ez normális? (tudásbázis)
nekem most 2 macskám van, egyikben sincs udvarlási ösztön (egyik fiú a másik lány).
gyerekkoromban is volt macskám, arra sem jött rá az udvarolhatnék miután ivartalanítva lett (pedig neki volt egy alomnyi kölyke is a műtét előtt).
Az ivartalanítással az ösztön megmarad.
A mieink is ezt csinálták. Sőt a kutya is, fiúkutya, és tüzeléskor hajkurászta a lányokat.
A lány cicánkat én 5 hónaposan műttettem, vele nincs gond.
Az egyik fiút 3 hónaposan, mert érte egy kis baleset műteni kellet és az orvos kérdezte, hogy ha gondolom úgyis altatja akkor rögtön ki is ivartalanítja. belementem, aztán az orvos megbánta a felajánlást, mert annyira fejletlen volt még, hogy csak mikroszkóppal tudta megoldani, de ezzel a kandúrral van a legkevesebb gond. Tény hogy hihetetlenül elhízott, de megmaradt 3 hónapos kiscica szinten, igaz 7 kilós
A sziámit 6 hónaposan ivartalaníttattam, mert már ilyen korán kezdett kandúrkodni.
A himalájaival késtem el, ő kb. 1,5 éves volt, hát azóta is spriccel, verekszik, próbálkozik a csajoknál és ami a legrosszabb, hogy szerintem a sziámi tőle tanulta el a spriccelési-technikát, mert mostanában azt is rajtakaptam, hogy jelölget, pedig korábban (most2 éves) nem tette
nem értek hozzá, de az rémlik, hogy amikor én ivartalaníttattam a cicám, az állatdoki direkt mondta, hogy kiszedte a petefészkeit a cicának, hogy ne termelődjenek ezek a hormonok, s ne tüzeljen.
nem lehet, hogy esetleg a te cicádnál csak elvágták a petevezetéket (hogy ne legyen kiscica), de a petefészket nem vették ki?
Szia!
Igen,normális:)Az én cicum is ivartalanítva van,de mégis pasizik:)
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba