Lakás bérlése: Kell fizetnünk, vagy nem? (tudásbázis)
Hát igen, bár legalább a tulaj mondta volna hogy nem akar áldozni rá, és ne használják az erkélyt, vagy lezárta volna stb.
Nem is tudom,így is megrázó, de az én gyerekem is nekitámaszkodhatott volna...lett egy kis erkélyfóbiám azóta...
A miénkbe azért majd hívunk gázost, de szerintem saját kötségre, mert a tulaj lehet be se engedne szerelőt...és a mién a legjobb volt amit egy hét alatt megnéztünk.
Hát én se tapasztaltam, hogy érdekelte volna egyiket is a lakás állapota.
Nálunk csöpögnek a radiátorok, gázszag van a vízelegítőnél és a sütőnél és van egy kitört üveg az ajtóban.De nem csináltatja meg.A radiátor szerencsére bevízkövesedett,a gázt(sütő) nem használom az üveggel meg nem tudok mit kezdeni ingyen megcsinálták volna mert a biztosító fizeti de
nem engedi a tulaj mert akkor nem lesz ugyanolyan mint a többi ajtóba.Persze annél van rosszabb is!
A barátunk azért szenvedett balesetet, mert az albijában elöregedett erkélykorlát volt és kiesett vele együtt...
Csepelen vagyunk, de asszem nézünk másikat.
Felháborító!:(
Nehogy kifizessétek, április egytől vagytok kötelesek fizetni!
A helyetekben én másik albérletet keresnék!
Egy havi kauciót fizettünk.
Beköltözéskor leolvastuk az órákat.
Semmit nem mondott ezekről a számlákról, nem fogjuk kifizetni neki,!
Köszi az eddigi véleményeket!
Én se fizetném ki.Velünk is fordult már elő ilyesmi.
Meg olyan is hogy kiköltözésnél nem érdekelte az utolsó számla aztán meg fél évre rá keresett minket hogy fizzesünk.
Kaució, óraállás!
szia!
nehogy fizess neki.Mi is jártunk már igy,hogy amig előttünk üresden állt a lakás,az előző 2hónapot ki akarták fizettetni.Na persze,milyen alapon???hát bazz,az az ő baja,ha nem tudta kiadni.Én arra fizetek,amikor ott vagyok.A kaukció meg nem arra van,hanem arra,hogy ha vmi kár lesz,akkor azt majd abból fizetik ki.De sajna azt általában sosem adjálk vissza,mindig kitalálnakvalamit.Mennyit kért?
Ez a pasi a fejére esett?
Biztos, hogy nem fizetnéééék!!!
Kauciót fizettetek?
hát nem annyira logikus,csak nem volt kedve az előző lakóval leszámolni, esetleg nem érte őket utól és most veletek fizetetetné ki.
Később kompenzálja, hogy?
Ti is elmentek és majd az utolsó hónapban elengedi a rezsit?
Elég zavaros az emberke!
Nem kell fizetned.Eszedbe ne jusson. Gondolom beköltözésnél leolvastátok az óraállásokat. Onnét kell fízetni.
Közösköltség, biztositás ezek tárgyhóban vannak.
Sziasztok!
Április 1 től béreltünk ki egy panel lakást.
A tulaj azzal jött, hogy fizessük ki a februári számlákat is, mert szte ez így logikus.
És, gondolom, majd jön a márciusi is, és ebben villany, fűtés, benne van, amihez sztem nekünk semmi közünk. Ti mit gondoltok?
Ja, azt mondta, ha elmegyünk, majd akkor visszakompenzálja!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban?
- Miért kell ugyanúgy fizetnünk?
- Új albérletbe költözünk hó végén. A lakás tulaja már kéri a rezsi díját, pedig még be sem költöztünk. Mikor kell rezsit fizetnünk?
- Tavaly vettünk egy lakást, igénybe vettük a szocpolt...ha most elválunk férjemmel, vissza kell fizetnünk?
- Ilyen esetben vissza kell fizetnünk a babaváró összegét?
- Mennyi illetéket kell fizetnünk?