Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban? (beszélgetés)
Kulonbozo nezopontok lebegnek a levegoben:
Az egyik:
sokaig tartott, mig vegre elertem erre apontra, ami nekem tetszik, es szeretek a lakasomban, ezert hogy kimeljem, igen elvarom, hogy mas is kimelje, hogy levegye a cipojet!
Nem csinaljon nekem senki extra munkat!
(Volt a csaladunk egyik agaban egy anyuka, aki a szonyeg rojtja minden szalat kiegyenesitette, es ha a kislanya azt egy kicsit is osszekuszalta egy ralepesevel is, kiverte a paradet, kiabalt a kislanyara... Ezt latva, en megfogadtam, en nem fogok olyan lenni az en gyerekeimmel, es magammal sem...)
A masik nezo pont:
Ezt az otthont mi rendeztuk be, mi vettuk, azert, hogy a mi kenyelmunket szolgalja!
Mi vettuk, nem o vett minket.
Tehat a mi kenyelmunket szolgalja!
Ha nekem eppen olyan kedvem van,(persze, ha nem saros) nem veszem le a cipomet, maskor meg igen, es azt masoktol sem varom el, ugy mint onmagamtol.
Takaritani, neha a ferjem, neha en takaritok.
"Ket ut all elottem, melyiket valasszam?"
Bocs, nem kötözködtem. Csak megírtam a véleményemet őszintén.
Felőlem úgy csinálod, ahogy akarod, csak nekem furcsa volt, mert soha az életben nem találkoztam ilyesmivel.
Ha valaki nem bólogat mindenre, az még nem kötözködés meg beleállás.
Az is. Rumlis, bár cipősszekrénnyel nem annyira. Fura. Az előszoba mire van?
Télen az elmenő vendég húzkodja a jéghideg cipőt a jéghideg lépcsőházban. Háááát...
Ezzel az erővel bármit lehetne a lépcsőházban tárolni. Valaki a cipőjét, más az üres üvegeket, a gyerekjátékokat, a sor végtelen.
A lépcsőház nem közös tárolóhelyiség.
Újat mondtál. Pár évtizedet már megéltem, de ilyennel még nem találkoztam soha. Nincs előszoba, nincs cipőtároló? Belép, leveti, papucs és mehet.
Biztos nem mennék vendégségbe olyan helyre, ahol a lépcsőházban kell cipőt lerakni. Kabátot is? Táskát?
Elvileg igen,gyakorlatilag aki hozzánk jön,senki nem veszi le..simán betrappolnak a szobába is,letojják,hogy 2 kisgyerek is van aki a szőnyegen csúszik mászik.
Most lezáratom férjemmel a konyhai bejárati ajtót,és megnyitjuk a másikat ami egy kis előszobába nyílik,ott kötelezően vendégpapucsba fog bujni mindenki.Igy tisztább lesz a konyha is,hogy nem oda esik be mindenki caros,sáros cipővel.
Szóval ha az átalakitásnak vége,kötelező lesz levenni.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Büdös bogár a lakásban volt már nálatok is?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Nálatok télen hány fok van a lakásban?