Lájkolod a posztomat? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lájkolod a posztomat?
margasagot -> marhasagot
juteszembe, hoxa, nem lehetne megoldani, hogy modosithatoak legyenek a posztok? :)
zsir, koszi, added :D
amugy a szamteches szakkifejezesek forditasaval kapcsolatban annyi a szereny velemenyem, hogy az informatika nyelve az angol, es mindig az is marad.
emlekszem, mit kinlodtam elso evben az egyetemen, mert ezek a szlovenek minden margasagot leforditottak. napokba tellett, mire rajottem, miazisten az a CPE (Centralna Procesna Enota, avagy CPU....), es - viccen kivul - egy kisnotesszal maszkaltam eloadasokra, amiben benne volt a lehetetlen szavaik angol megfeleloje.
A palmat a "debugger" vitte, szlovenul "razhroščevalnik" (ejtsd: razhroscsevalnik). Hangosan felvinnyogtam az eloadoban, pettyet volt csak ciki :D
Valószínűleg a Fb-nál úgy gondolkodnak,h ha nem nyomunk like-t,az egyenlő a dislike-al.
De eltávolíthatod a zavaró feed elemeket. Ha föléjük mész jobb oldalon lesz egy eltávolítás felirat. :)
"Azt mondják, aki nincs fent a Facebook-on, az nincs is, amiről ott nem írnak, az nem is történt meg."
Én ezt így ismerem: Ami fenn a Google-n az nem is létezik, ami nincs fenn Youtube-on az nem is történt meg és aki nincs fenn Facebook-on az nem is ember.
És azt hogy mondják magyarosan?
Diszlájkolom? Vááááááááááá. :)))))
Utálom gomb kéne. :D
Nem azért, de a Twitterben is lehet sokkal több karaktert írni, vagyis tulajdonképpen akár sima blogként is használható...
Nekem nincs Twitterem és nem is lesz.
Facebookom van, de nem szeretem... Úgyhogy: DISLIKE!
És várnám már előszeretettel ezt a funkciót is... Unalmas, hogy csak lájkolni lehet... :-/
sztm a lájkolás abszolút ironikus, ahogy az említett ARC-plakátnál is egyértelműen az
(lásd pl benézni, rábukni, lenyúlni, mítingelni, posztolni, topikolni, ezek is afféle félszleng- vagy félmagyarított geek kifejezések, amik a megfelelő kontexusban rendben vannak, azonban senki nem terjesztette be az akadémiai könyvkiadóhoz, hogy kerüljön be a következő értelmező kéziszótár-kiadásba.)
'96-ban voltak már fájlok, csak legfeljebb a suliban még nem tanították..... :-)
Illetve fájlok már régebben is voltak...
Azért a lájkolás nagyon durva szerintem, azt nem tudom elfogadni, de a fájl már elfogadott.
A LOL a Laughing out loud rövidítése,annyit tesz,h hangosan nevetni vmin/vkin.
Az XD pedig ugyancsak nagy nevetést jelent csukott szemmel. :)
furcsa, nem furcsa, benne van a magyar helyesírási szótárban, vagyis magyar szó a fájl.
egyébként pedig lájkolom a posztodat. :-)
Lájkoljuk egymást, gyerekek, a szív a legszebb kincs :DDDDD
Ne vitázzatok apró félreértéseken, nem érdemes.
Olyan szépen süt a nap, mosolygojatok egyet! :)