Kutyás munkahely van ilyen? (beszélgetés)
Hát ez nagy igazság!!! Ahhoz, hogy ilyen luxust megengedjenek, már valóban az kell, hogy dúskálhassunk a munkahelyekben... De egyelőre, akinek van, az örül, hogy bejárhat, nemhogy még a kutyáját is vinné... :) :)
Lehet, hogy a tulajé volt.:))
Még rendes munkahely sincs, nemhogy kutyás...
Butikban, festéküzletben viszont láttam már :)
Folytatnám : Pl a látássérült akinek van ilyen vakvezető kutyája, se engedik be minden melóhelyre, boltba..
Sok évvelel ezelőtt egy kutyát beengedtek, mert a pasinak Ő volt a szeme..
Egyébként jó lenne ha változna ez is kishazánkba. De milliószor fontosabb dologban se történik változás, sajnos.
Én nem vihetném be:( Pedig jól mutatna az íróasztal mellett :) vagy lenne bent neki egy kis kutyakosár... :)
Irodákba sokan beviszik a kutyájukat.
Most már nagyon sok étterembe például be lehet vinni kutyát nálunk is, de valóban, külföldön ennek sokkal nagyobb kultúrája van.
igen sajnos itt Magyarország szinte 0 az állatvédelem és az állatok elfogadás. Olvastam hogy külföldön ez nem is kérdés, hogy a dolgozó beviheti-e a kutyáját. Jó lenne találni ilyen helyet.
Én 10 évig titkárnőként dolgoztam a helyi faipari üzemben ahova minden nap velem jöhetett a kiskutyám is.Több főnököt is "elszaggattam " de szerencsére egyiket sem zavarta, hogy ott van. Mondjuk nem az irodába de az udvarba és a műhelyekbe bejárása volt.
Így igaz! Én példul nemrég azon akadtam ki, hogy egy nem mondom meg melyik nagyáruházban vettem húst és az eladó szabad kézzel, nylon kesztyű nélkül pakolgatta és vagdosta a húsokat. Másik üzletekben mindig van az eladókon kesztyű, ami sokkal szebb, higiénikusabb látvány.
Íllatos úton ebrendészeti telep.
Na igen! Viszont régen (még a szoc. rendszerben) voltak olyan munkahelyek, vállalatok, ahol házon belül volt óvoda, így a szülők együtt mentek a gyerekkel dolgozni, egy emelettel lejjebb leadták az óviba, munkaidő végén pedig együtt haza. Én is dolgoztam ilyen helyen, csak akkor még nagyon kislány voltam (16 éves) nem volt gyerekem :) De ma már ilyen sincs.
Szívesen venném, ha lenne gyerekes...
Vakvezetőket is sokhelyre nem engedik be..
...bár ha jól belegondolunk, akkor a sok beteg ember, aki még egy zsebkendőt sem tesz a szája elé, és beleköhög a felvágottas pultba, vagy rá a kenyérre, az mennyivel higiénikusabb, mint egy kutyus, akit minden sétája után megmosdatunk! :(
Butikokba, kis üzletekbe, ahol nincs élelmiszer, oda be lehet vinni a munkaidőben. Mást még nem hallottam.
De jó lenne! Bár szerintem mi még messze vagyunk ennek a megvalósításától. Én biztos vinném magammal a kutyimat !!!!
Sziasztok!
Van Budapesten olyan munkahely ahova be lehet vinni magunkkal dolgozni a kutyánkat? Külföldön hallottam hogy van ilyen és ez egy nagyon jó lehetőség, hogy a kutyus ne legyen sokáig egyedül otthon és mindig velünk lehessen még akkor is mikor dolgozunk. Amit én tudok azok a kutyakiképzők vagy hasonló dologgal foglalkozók pl. kutyanapközi de ezek majdnem mind vagy családi vállalkozások vagy menhelyek ahova inkább önkénteseket keresnek. De sajnos a rezsiket fizetni kell úgyhogy valami más lehetőség lenne jó. Biztos vannak ilyen helyek ahol kutyabarát a vezetőség is!
Előre is köszi:Zsu
További ajánlott fórumok: