Milyen otthonról vitt ételt eszel a munkahelyeden? (beszélgetős fórum)
NAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)
Tehát milen ételt visztek:):)Addig írok naponta amig valaki nem válaszol:D:D
Látom már régen élet a forum:)
Én ma pl rakott krumplit vittem,mert az volt tegnap a vacsora, így marad nekem a munkára és a páromnak itthonra.
Holnapra pedig bolognai spagettit csináltam.
De jó lenne ha beindulna a forum,mert akkor mindig lenne ötletem másnapra:):):)
Legtöbbször salátát viszek magammal, valami "feltéttel". Ez néha csak virsli, főtt tojás, máskor sonkatekercs, csiberoló, csibefasírt.
Ha erre nincs időm, veszek joghurtot kiflivel, vagy pogácsát, péksütit.
Ha jó kaja van a konyhán, akkor befizetek. Megéri a menü a 426,- Ft-ot. Ilyenkor hozok éthordóba haza is, és nem itthon pepecselek a páromnak.
Ha nem bent kajálok, akkor reggel párolok zöldséget ebédre, reggel meg valamilyen zsemlét eszek. Meg gyümit napközben.
Nézz körül a hipermarketekben, sok mikróban elkészíthető étel van.
Egyébiránt tudsz vinni mindenféle rizst (zöldséges, tojásos, gombás, stb, amit szeretsz), vagy tésztákat, vagy salátákat. (amit egyébként meg tudsz főzni).
ha ez sem jött be, akkor kajarendelés. nézz körbe a neten, millió ételfutár van.
mákoska, nagyon sok gyors egytálétel van, attól függ ki mit szeret...
A tészták könnyen megvannak pl. csak megfőződ, rádobsz egy kis túrót, vagy darált mákot és már kész is.
Mit lehet egy munkahelyen tízóraizni ill. ebédelni? Már unom a hagyományos szendvicseket, valami új ötlet kellene.
Esetleg házilag gyorsan elkészíthető egytálétel, amit egyszerúen mikróban megmelegítve gyorsan elfogyasztani.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Ma mikor indulsz, indultál el otthonról?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Ha két ember nem beszél egymással a munkahelyen, akkor melyikükben van a hiba? Talán mindkettőben?