Új munkahelyen nem befogadó a csapat- Voltatok már ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Nálunk 4-en lépnek le a köv. honapban. Decemberben.
Szerintem, ha pizsamában jönnek be, sem rugnanak ki :D
De mégis kukifej valamelyik S. Chef.
Én nem szoktam kifakadni, de velem ma annyit üvoltoztek egy (bő hét után), hogy elsírtam magam. Folytattam mindent, de egyszruen elbabaralt nap volt, és senki nem kommunilakt rendesen. A manager is helyre tette a sous chef, de utána is üvöltött, és üvöltött, és nem értesz? Hát, bmeg, azt a nepáli kotykolat.
Egy chef igy csinálja, más chef máshogy, és a könyvben (ami a szent írás), egy harmadik.
Száz szónak is egy a vége, én el akartam süllyedni, mert felnőttként elsírtam magam.
Amúgy lakás felmondás előtt vagyok, a net a második szolgáltatónál sem megy, kijött az ekcemam, minden merda, de erre ez sem indok.
Szóval megértelek.
Én ha nem tartom meg az állásm, segélyt sem kapok.
Aki 5 éve bszik dolgozni, az jogosult, de ha pár helyen nem nem jönnek össze a dolgok, kitesznek a rendszerből.
Kitartás!
A tartasagba nem kell csatlakozni, a fizetés a munkahelyt minosíti, amit leteszel az asztalra, az meg téged.
1 hete kezdtél.
Ez még semmi. Ennyi idő alatt semmit nem lehet megtapasztalni.
Nem tudom, hogy ők mióta dolgoznak együtt, nem tudom azt sem, hogy mit kommunikáltak nekik, mikor felvettek téged, stb.
A tartózkodás, egyáltalán nem biztos, hogy az utálat, rosszindulatúság jele.
3 hónap a próbaidő, ez idő alatt bármikor felmondhatsz indoklás nélkül, ha valóban beigazolódnak az érzéseid.
Én adnék még a kollégáknak még egy esélyt, bár én többet is szoktam adni;)
Én elég nyitott vagyok, de nekem is kell kb. 4-6 hónap mire "otthon" érzem magam az új munkahelyen...
Voltam ilyen helyzetben, az első munkahelyemen. Akkor még kitartó voltam és tűrtem, ma már nem tenném.
Ők ilyenek és nem fog változni a helyzet, bármit teszel. Vannak akiknek lételemük ez a viselkedés 🙂
Engem kicsináltak ,és az egyik pics@ kirugatott.
A karma azért rendesen odatette magát:
A dögkeselyű csapat pár tagjának tönkrement az élete.
Az egyik hónapokkal később a lekötelezettem lett.
Én pedig felfelé buktam.🙂
Az ennyire mérgező és ellenséges környezetben megbetegszel.
Keress másik munkát ,ha ennyire megvisel.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?
- Voltatok már ilyen helyzetben?
- Régi munkahely, mégsem tudom megszokni. Gyomorideg már vasárnap, ha a hétfőre gondolok. Voltatok így ti is?
- Voltatok már ilyen érzelmi helyzetben?
- Voltál már olyan helyzetben, hogy a munkahelyi stressz miatt felmondtál?
- Hogy lehet lelkileg feldolgozni, hogy el kell adnunk a szülői házat, voltatok ilyen helyzetben, hogy éltétek ezt meg?