Régi munkahely, mégsem tudom megszokni. Gyomorideg már vasárnap, ha a hétfőre gondolok. Voltatok így ti is? (beszélgetés)
Mondom én, hogy létező probléma az enyém.
Egyébként beadtam az önéletrajzom egy sokkal jobb céghez, remélem felvesznek és húzhatok el a vénk*rvàk mellől.
egy statisztika szerint a vasárnap esti szívrohamok jelentősen megnövekednek a többi napokhoz képest..a kikérdezett betegek a hétfői munkahelyi stressztől kaptak rohamot(zömmel)..
Ez a vasárnapi szorongás sajnos élő probléma, csak munkakör, vagy munkahely változtatással orvosolható.
Még csak hasonlót sem mondott. De ebből a válaszodból kezd körvonalazódni a problémád. Egészen mást hallasz ki, mit ami elhangzik.
Nem, nem vagy bűnbank, de ezt tényleg magadban kell helyre tenni. Ne viccelj már, hogy öt némber miatt képes lennél felborítani az életedet. És bárhova mész, viszed magaddal saját magadat. Szóval arra keresd a megoldást, hogy ezt a helyzetet kezeld, ne arra, hogy találsz új munkát.
igen, az en mostanim se
van egy idosebb kolleganom (63) tok jo munkaero, jolly joker. Ezt tudja nagyon jol es a.fonok is, igy barmit megenged neki(a munkatarsak foldbe tiprasat, alzasat, pitianer kotekedest a munkajukban stb) annyival elintezi h ne feszuljetek egymasnak...😱 ennek a nonek mindenkivel gondja volt mar, az osszes korabbi kolleganoimnek eddig. En masfel evet birtam vele, de eddig se kellett volna. Hozzateszem volt h mar az asztalt majdnem raboritottam ugy felb.szott, pedig en a vegtelensegig tudom turtoztetni magam, olyan eros az onkontrollom. A vicc az egeszben h privat nagyon birom, de munkakozegben kibirhatatlan.
Szülési szabadság után dolgoztam ilyen helyen. Áprilisban kezdtem, október 14-től felmondtam.
6:50-kor cígöltem gyereket az oviba, 17 óra után értem oda, ha futva tettem meg az utat, akkor is. Óvónővel sosem találkoztam, csak dadussal. 1 műszakos munkarendbe vettek fel, de harmadik héten már ki akartak helyezni délutánra, délelőttre. Párszor bementem, de volt olyan, hogy előző este sógornőmhöz vittem a gyereket aludni, hogy 5 órakor bemenjek, itt szakadt el a cérna.
Új munkahelyemen 18-ig dolgoztam, de a délutáni ovit megoldottam egy ismerőssel némi zsebpénzért.
Voltam ilyen helyzetben. Egy 72 éves gazdag embernek voltam a titkárnője. Undorító stílust kaptam. Napi 4 órában dolgoztam, de vasárnap már sírtam, hogy mennem kell.
A kutyámmal nem beszélnék úgy, ahogy ő velem bánt. 1,5 hónapot bírtam.
Volt ilyen beosztottam nekem is. Mindig jött a szöveggel, mikor melyik kolléganővel akadt éppen összetűzésbe, arról hozta nekem a híreket.
Egy alkalommal behívattam mindkettőt, és mondtam a sugónak, hogy most ismételje meg, ott, a másik előtt, amit az előbb nekem négyszemközt mondott róla. Persze, ahhoz már nem volt bátorsága.
Attól kezdve leállt a kavarással. :)
Nem akartam általánosítani. Akikről szó van, ők biztos unatkoznak, mert ha nem lenne holtidejük, nem lenne idejük a FI babás dolgaival sem foglalkozni.
Írod, hogy egy jóakaród. Biztos jót tesz veled ezzel? Vannak dolgok, amikről jobb nem tudni. Nem biztos, hogy JÓakaró. Aki mindent visszamond egy munkahelyen, az inkább kavarógép.
50 évesen én is az idősebb kategóriába tartozok!
2 diplomával a hátam mögött voltam 10 évig ügyvezető igazgató,több száz embert irányítottam.
Mindezt 3 gyermek mellett,egyedülállóként!
A sors úgy hozta,hogy 2017-ben leszázalékoltak,mert a testem nem bírta a strapát!
4 éve dolgozom meósként egy GYÁRBAN 32 nő és 16 férfi mellett,ebből 3 hölgy kollégám van.
Voltak-vannak-lesznek is konfliktusok,de olyan munkahely nem létezik ahol nincs!
A legkisebb gyermekem tartós beteg,folyamatos ápolásra szorul,tehát nem igazán van időm "unatkozni" vagy "nyávogni"..........
Senkivel nem cserélnék ezek ellenére sem életet,mert amim van azért én küzdöttem meg!
Igen.....van hogy engem is kibeszélnek a női kollégáim ( minden visszajön egy jóakarótól) de egyáltalán nem érdekel!
Soha-semmit nem irigyeltem másoktól,és ha valami annyira nem tetszett,hogy gyomoridegem legyen tőle,akkor léptem!
Üdv: Egy unatkozó 50 éves
Nem voltam még ilyen helyzetben. Én sem mondanék fel ha egyébként más tekintetben jó a munkahely.
Mond meg az öt rosszindulatú unatkozónak, hogy foglalkozzanak saját magukkal és söprögessenek a saját házuk tájékán, ugyanis van mit.
Reméljük mihamarabb terhes leszel és akkor nem kell sokáig a rosszindulatú hülyeségeiket hallgatnod.
Tenyleg csak az a 3 megoldas van, amit irnak.
1, nem erdekel
2, felmondasz
3, erdekel es még jobban kikeszulsz - es ez a babaprojektnek se tesz jot.
A munkatarsaid nem fognak valtozni 😞
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?