Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet... (beszélgetés)
Ennél többet nem tehetek :-(
Ennek a dokinőnek még aztse engedném meg hogy a halaimat megnézze akváriumon keresztűl!!!
Énmég a japán táncolóegeremet és a papagájomat is állatkórházba vittem ha valami bajuk volt! Akkor "megérteneém" valamelyest őt ha jóval olcsóbban, vagy ingyen csinálta volna ezt a hentesmunkát, mondván szegény, egyedül neveli a gyereket, és kell a pénz, itt tudja megfogni.... De neeem még talán drágább volt, és kockázatosabb!! :-((
Hát ez van! :-( Köszönöm az aggódást, és a hozzászólásokat!
Aham,,, persze,, azért téged is megértelek ám!
Te megtettél mindent... :)
Reméljük más gazdi nem megy bele ilyen butaságba, örülök neki, hogy a kutyusnak nem lett komoly baja, nem fertőzödött el a sebe.. stb.
Gyógyulgasson!
S ha a barátnőd még egyszer ilyen butaságot akarna elkövetni, akkor ne hagyd neki!
Okés!? :)
És még mindíg nem rád haragszom!!! ;)
Tudom,, te sosem engednél ilyet, hogy a doki lakásba műtsön! :)
hát... lehet hogy a kutyusával már nem lesz gond, Hálaégnek... de más kutyust, cicát.. ezzel akár halálra is ítélhet!
De Ti tudjátok,,, engem biztos nem hagyna nyugodni a dolog....
:)) nah, jól van,, ennek örülök!! :)
Remélem azért jól megdorgáltad a barátnődet!!!! :I
Szia Gyöngyszemű!
Hogy van a kutyus??? Tudsz valamit róla?
Én bepanaszolnám az állatorvosi kamaránál. Ezt abszolult nem jó.
Egy ilyen műtéthez steril környezet kell és egy lakás nyilván nem az.
Amit írt valaki, hogy a kanját háznál cisnálták az sem helyes, de az egy jóval kisebb műtét, szinte abszolult nem vérzik stb. A szuka ivartalanítás viszont egy nyílt hasi műtét.
Láttam néhány felháborodást... tulajdonképpen egyetértek vele, pedig nekem van ellenpéldám. Igaz, kankutyával. 8 éve a növendék argentin dogunkat az amúgy kiváló állatorvosunk a fürdőben "műtötte meg". Emlékszem rá, nem volt nagy dolog, igaz, altatásban történt, ami akkor számomra ijesztő volt. Azt mondta egyébként az orvos, hogy ezt csak fiú állatoknál tudja helyben elvégezni, lányokat feltétlenül a rendelőjébe kell szállítani ivartalanításra, mert az bonyolult beavatkozás.
Most van egy lány cicánk, szeretném majd ivartalanítani, de fel sem ajánlotta az orvos, hogy eljön a műtétet elvégezni és én sem gondoltam rá, hogy csinálja meg itthon...
A barátnőd valóban "kicsit" felelőtlen, bár én megértem a spórolás részét is a dolognak. De végülis úgy tudom, hogy van az állatoknak is fogamzásgátló tabletta és vigyázhatott is volna. Terhes állatot ivartalanítani? Számomra ez az egészben a legjobban gusztustalan... :(
az baj ,,, ha nem iszik!
ha nem eszik.. az egy dolog.. de ha nem iszik... :O
az nagy baj!!! :((
Ja azóta nem evett még és nem iszik. napi 3szor egynegyed algópirint mondott hogy adjon majd be neki.
Na mentem!
jól van!
Jobbulást a kiskutyának!!
És oktasd ki a barátnődet!! Ilyet még egyszer ne tegyen!
Nem szabad,,...
Okés? :)
Az biztos, hogy nem normális dolog, hogy nem tudott a kutya négylábra állni,,, az biztos!
Úgyhogy ... írány vele az állatkliníka.. hátha tudnak rajta még segíteni!
Tényleg nem rád haragszom.. csak hogy lehet valaki ennyire.. áhhh inkább le sem írom... :SSSS
Mond meg a barátnődnek:
Ha szereti az állatokat.. akkor ilyet nem csinál többet... és azonnal vigye dokihoz a kutyáját.. ha még nem késő.. :((((
Komolyan.. lehetséges hogy átvágott valami ideget,,, izmot..
Lehet meg sem marad a kutyus!!! :((((((((
Vagy ha megmarad,,, akkor is a hátsó két lábát nem fogja tudni használni!!!
Hogy lehet valaki ilyen hülye!!!??????? Már bocsánat!!!
... Te... tuti, hogy állatorvos volt???
vagy csak egyszerűbb volt megkérni egy havert.. intézzel el a kicsiket.... :-OOO
Botrány!!!
én ott verném agyon az állatorvost, ha kitalálná, hogy otthon műtené az állatot... :((((
Tényleg bocsi, de felelőtlen a barátnőd, de nagyon...
Ne haragudj meg azért amit most írok neked...
de muszáj!!!
A barátnőd... nagyon " szeretheti " a kutyáját.. ha ezt megengedte!!!!!
.....
nem jutott eszébe... hogy amit ez az állatorvos művel!!! áHhhhh... huu.. most dühös lettem!!!!
nem rád!!! :)
akkor lehet, hogy vmi el lett nyisszantva amit nem kellett volna.
Döntse el a barátnőd, de baromi gyorsan. KELL NEKI AZ A KUTYA????
Ha kell, vigye el állatorvoshoz, de baromi gyorsan.
Ha nem, akkor szóljon az állatvédőknek, majd ők elintézik....
:-OOOOOOOOOOOO
Mikor műtötték????
Az én kutyám műtét után 5-6 órával... már mászkált!
További ajánlott fórumok:
- Ti megengednétek a lányotoknak?
- Barátom lakásában élek szerintetek fair, hogy bérleti díjat kér?
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Tudtok-e jó állatorvost a 17.kerületben? Lánycicám szeretném ivartalanítani.
- Olcsó állatorvost tudtok ajánlani fiú kutya ivartalanítására Fejér megyében?