Kutatásaimról és annak előzményeiről (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kutatásaimról és annak előzményeiről
Tisztelt Doktornő!
Gratulálok a munkásságához és jó egészséget, hosszú életet kívánok!
Érdeklődnék hol lehet beszerezni a vakcinát?
Köszönöm segítségét.
Tisztelt Doktornő!
Érdeklődnék, hogy mikor lesz forgalomban a Gynevac?Tavaly felvettem egy kúrát és csodát tett!Ezúzon is gratulálok a munkásságához!
Kedves Hölgyem!
Köszönöm kedves sorait!
Kedves Doktornő!
Őszintén gratulálok az eredményeihez! Ezen kívül maximális tiszteletem, hogy szabad idejét nem kímélve próbál mindenkinek segíteni! Több ilyen orvos kellene! Jó egészséget Önnek!
:-) Jól emlékszik
Szép napot kívánok!
Kedves Hölgyem!
Hol lakik, és miért lenne szüksége a Gynevacra?
Kedves Uram!
Figyelmeztettek, hogy nem csak lányok vannak az oldalon, és Ön egy remek fiú. Éppen ez előtt néztem meg, hogy ki is az, aki üzenetet küldött, és valóban észleltem, hogy fiú. Akkor Önnek Uram, köszönöm kedves sorait!
Szóval a fránya forgalomba hozatali engedély.... :(
Nagy kár, az orvosom is és én is bíztam benne, h ez segíteni fog.... (én miatta, ezelőtt nem hallottam a készítményről...)
Kedves Hölgyem!
Köszönöm kedves sorait!
Kedves Anna! (Jól emlékszem, hogy így hívják?)
Köszönöm szépen.
Doktornő.
Kedves Ágnes!
Köszönöm, és én meg azt kívánom sok-sok hölgy, férfi és gyermek érdekében, hogy mielőbb ismét tudjuk forgalmazni!
Kedves Hölgyem!
Olvassa el a Fórum: "Ismered a Gynevacot?" 1470. sz. hozzászólását. Abból pontosan megtudja a választ, miért nem igér a gyártó semmit. Bár azt igérhetné, hogy holnaptól felszabadítja az OGYI a forgalmazás felfüggesztését! Én lennék ebben az ügyben a legboldogabb!
Kedves Regina!
Köszönöm kedves szavait. Ilyenkor érzem, hogy érdemes küzdenem!
Üdvözlettel
Erazmusz
Mély tiszteletem a doktor nőnek!12 évet vártunk az első gyermekünkre.
Nagyon sok megpróbáltatáson mentünk keresztül.
Drága Doktornő!
Nagyon örülök, hogy olvashattunk Önről, jó egészséget és és még sok szakmai sikert kívánunk Önnek!
Hálával és tisztelettel: A barcikai fodrásznő lánya (1981)
Nekem most áprilisban írta fel az orvosom e bizonyos injekció kúrát. Nem a baba várás miatt, de jó lett volna. :(
Az injekció nem volt elérhető, még májusban sem. Gyártó nem ígér semmit.
Gratulálok az eddigi munkásságához Doktornő!!!Azt igazán sajnálom,hogy nem találkozhattam ezekkel az információkkal eddig.Lehet,hogy csak a tájékozatlanságomnak ,,köszönhető".
Minden tiszteletem,az Öné!
További ajánlott fórumok:
- Mit tudnának meg rólad a MAI böngészői előzményeid átvizsgálásából?
- Mikorra várható az első fogacska? Milyen előzményei vannak?
- Tudja valaki hogyan lehet törölni a gépemen az előzményeket?
- Minden esetben a vonzalom jele, ha egy pasi előzmények nélkül a nőre kacsint?
- Hasmenés, hányás gyomorrontás nélkül, előzmények nélkül. Tud valaki valamilyen fertőzésről?
- Ha törlik az előzményeket, akkor az már nem állítható vissza sehogy? Szóval annak annyi?