Külsőleg mi a férfi ideálotok és ti milyenek vagytok? (beszélgetés)
Magas, barna, nagy szerszámmal.
De nem az van. Ez sokkal jobb. :)
Jajj, hát kedvenc :))
Na igen, ebben a kis filmrészletben kb. minden benne van, amit mondani akartam. :D
Külsőre nincs férfiideálom. Belső tulajdonságokban inkább válogatós vagyok. A külső csak csomagolás, olyan amilyen.
Én természetesen kívül-belül csodás vagyok ;)
Pedig teljesen normál méretű a gyereked. :)
Az enyém 6,5 évesen ekkora, de még nála is vannak nagyobbak a korosztályában.
Mondok egy ellen példat.
Nekem kb 17eves korom óta a mai napig a legjobb pasi Krisz Rudi.
Na ő 170cm vékony pont nem az idealom ilyen teren..megis szerintem a legjobb pasi mert olyan arcberendezese van..na szoval erted😁
Ugyhogy vannak kivetelek..nalam az arc a kölyök kepű arc siman leveri a magasságot..
Nem!Nálam biztos nem!De nem hátrány..nekem volt egy jóképű osztalytarsam..160cm volt..allandoan bantott..csufolt cikizett
Mostmar igy utolag rajottem,hogy a kis kerti törpe azert tette mert kisebbsegi erzese van/volt.
Sajnos nem latszik az elozo hozzaszolasomat nezzd meg😉
Amúgy 4 eves 110es ruhakat hord..pontos centit nemtudok.En ugy tudom atlag magas.
Azert felek mert en 162 vagyok es mindenben ram utott kulsoleg..sajnos meg belsoleg is sokban olyan mint en..
Remelem ebben az egyben nem igy lesz.
Húú tenyleg nagy laba van.
De ez meg valtozhat.
Lehet majd hirtelen nő hozza.
Párom 8.ig a legkisebb volt az osztalyba es 8.ba a 2. Legnagyobb.
Ugyhogy ez engem nyugtat😊
Annyira különbözők vagyunk. Sokan írják a magasságot, igen.
Nekem pl nem számít első ránézésre.
De itt páran megszólták a "kopasz-tetovalt" fazonokat is, én meg odavagyok értük, ha vékony, szálkás testalkatúak.😉
Nem tőlem kérdezted, fontos a magasság, de első látásra ugyanilyen fontos az arcberendezés, az alkat, az egész megjelenés.
Pl.- egy magas kigyurt tetovált rossz arcú kopasz dagadt pasi kinek jön be első látásra? Persze ha kiderül, hogy rendkivül intelligens, humoros kedves, még lesz, akinél labdába rúghat, de ez már a 2-ik kör
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Angliai élet - milyenek az angolok?
- Halak fériak milyenek?
- Szerinted a 25-26éves csajok külsőleg jól néznek ki?
- Jó lenne, ha több funkció lenne az oldalon. Szerinted milyenek?