Jó lenne, ha több funkció lenne az oldalon. Szerinted milyenek? (beszélgetés)
Én szeretném, hogy a naplókban ne legyenek "lebutîtva" a képek.
IPhone 11 Proval csinálom a képeket, és így is olyan rosszak, mintha kaputelefonnal csinálnám őket. Kicsit idegesít.
A frissen regisztráltak csak egy hét elteltével nyithassanak fórumot.
Rengeteg olyan eset van, hogy a frissen regisztrált nyit egy fórumot és 1-2 nap után már nem is tagja a hoxának.
Egy hét alatt megtanulna keresni is a fórumok között és lehet megtalálná a neki, a problémájának megfelelő fórumot.
Hetente több olyan fórum nyílik, amelyek más fórumokon már ki lett tárgyalva. 80%-ban friss regisztrált által nyitva.
Utolsó kérdés ígérem!!
Akit korlátoztok olvasni azért tudja a fórumot és a klubot??
Nyuszót kérjük vissza és igérem egy nyilvános forumba se irunk!
Légyszi☺️
Nekem senkivel semmi bajom.
De igazat adok neked.
Szép napot
Kedves Hoxa!
Sztem azért ezt te is látod,ill látnod kéne,hogy pont a giguka vagy ki kavar a legjobban....ö mennyivel másabb felhasználó mint a több másik?
10 éve vagyok itt,de ilyenek sose voltak!
Trolloknak áll a hoxa?
Azé nemááááá 😔
Egy tipp:
saját magunk törölhessük az elrontott, de mentett hozzászólásunkat.
Szerintem azért nem mert ha valaki a kugliban keres valamit beadja talalatnak. Ez reklám ennek az oldalnak.
De csak tipp volt.
Amúgy igen idegesítő mert van ami tényleg konkrétan személyes forum pár hozzaszolas és megoldva simán lehetne törölni
További ajánlott fórumok:
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Szerintetek jó lenne chat az oldalon?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?
- Mostanában egyre többször a kulcscsontom alatt fájdalmat érzek a bal oldalon, teljesen random időben. A szívemnek lenne baja?
- Miért van az, ha seedelek egy fájlt, hogy az oldalon úgy látszik mintha stopped lenne?
- Mit szólnátok, ha lenne centi mérő funkció is? Csipő, derék, stb...