Szerintetek jó lenne chat az oldalon? (beszélgetés)
Egyetértek. Ha chatelni szeretnék, akkor egy chates oldalon lógnék :)
Különben meg nekem nem is világos, hogy mi lassú a privát üzenet váltáson. Annyi a különbség egy chathez képest, hogy nem soronként küldi az ember, hanem megírja az egész választ egyben, nem lát egy kis jelet, hogy a másik épp ír, ill. rá kell kattintani a ment-gombra, ami kb. 1 mp időt vesz igénybe.
Én nem tervezek ezen változtatni.
Amúgy meg, semmit nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, mert akármit is változtatok, vannak, akik amiatt panaszkodnak, amúgy pedig mindig vannak, akik amiatt, hogy nem változtatok. :DDDD
Ha enterrel küldenéd el, akkor mivel nyomnál sortörést?
Rengeteg félkész hozzászólás elküldésre kerülne és akkor azért lenne sírás-rívás.
Én teljes mértékben támogatom/-nám az ötletet.
A hoxán újra & újra találok olyan szimpatikus embereket, akikkel szívesen beszélgetnék "négyszemközt" a már felmerült (fórum-)témákkal kapcsolatban. Persze, lehet(ne) üzenetküldözgetéssel is társalogni, de az egy meglehetösen lassú folyamat...
Nem!
Ez az oldal így jó!
További ajánlott fórumok:
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Jó lenne, ha több funkció lenne az oldalon. Szerinted milyenek?
- Hoxa egy ismert közösségi oldalon. Lennétek tagok?
- Mostanában egyre többször a kulcscsontom alatt fájdalmat érzek a bal oldalon, teljesen random időben. A szívemnek lenne baja?
- Miért van az, ha seedelek egy fájlt, hogy az oldalon úgy látszik mintha stopped lenne?
- Csináltam egy csoportot az egyik közösségi oldalon.Nagyon szeretném, ha színes és csillogó lenne.Hogy tudnám megcsinálni?