Miért van az, ha seedelek egy fájlt, hogy az oldalon úgy látszik mintha stopped lenne? (tudásbázis)
11. Venes
2016. ápr. 14. 14:29
Én nem vagyok prémiumos, de semmi problémám sincs. Ha volt ilyesmi, akkor a Vuze-ban át kellett állítani pár feltételt, mert azért szünetelt a töltés, pontosabban a Vuze-ban ,,várakozik" felirat figyelt.
10. kobri29
2016. ápr. 14. 14:24
Ha uTorr*ntet használsz, akkor a kliensben jobbklikk arra, amit stoppednek ír az oldal, és tracker frissítése. Ez szokott segíteni. :)
9. Zsejke (válaszként erre: 8. - Theri)
2016. ápr. 14. 12:57
oh ertem..koszi:) mondjuk akkor sem ertem miert van ez...:)
8. theri (válaszként erre: 7. - Zsejke)
2016. ápr. 14. 12:13
Ha fizeted a prémiumot, akkor semmi gond, nincs kötelező seedelés, korlátlan lehet a hit'n'runok száma.
7. Zsejke
2016. ápr. 14. 11:57
en is fizetem a premiumot :)nem ertem...frissitem is folyamatosan, semmi...talan leallitom es ujra hatha....
6. trapiti (válaszként erre: 2. - Zsejke)
2016. ápr. 14. 10:43
Most volt nekem is ilyen, leállítottam a megosztást és újraindítottam, azóta jó. Bár én be szoktam fizetni a prémiumot és akkor nem gond :)
5. Keller Szilvia (válaszként erre: 2. - Zsejke)
2016. ápr. 14. 10:38
nekem volt ilyen, stopped-et írt ki, holott seedeltem. Moderátorral leveleztem, állítgattunk a dolgokon, semmi. Végül csak úgy oldódott meg, hogy újra letöltöttem ugyanazt, és akkor visszaseedelte.
4. Venes
2016. ápr. 14. 10:28
X percenként frissítik, ekkor látod azt, amennyit viszaseedeltél abbanaz időtartamban (letöltéstől függően csökken a még visszatöltendő órák és percek száma)
Mit ír ki az adott letöltő proginál a file mellett? Várakozik vagy ,,készforrás"?
Ha ezzel van a gond, akkor mélyebbre kel ásni és átállítani az adott progiban egy-két dolgot.
3. 1abbb5d144
2016. ápr. 14. 10:22
Jó kérdés. Nekem is van ilyen néha, aztán folytatja.
(persze, nem pakolom át közben...)
2. Zsejke
2016. ápr. 14. 09:33
Sziasztok, elmeleti kerdes...miert van az, hogy se.edelem az adott filmet, de az n.c.o.re oldalan ugy latszik mintha stopped lenne...vagy leech....tudja valaki.._ elore is koszonom..
1. Zsejke
2016. ápr. 14. 09:31
Ncore seedeles kerdes
További ajánlott fórumok:
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?