Külső, kinézett a legfontosabb? (beszélgetés)
Baszkii,te hüle vagy,nem ronda!!!
Azt hittem,valami fogatlan, fejre tapadó zsíros haj,ocsmány arcberendezés fogad majd!
Igen,nagyon fontos,a külső.Legyen ápolt,normálisan felöltözve stb.Amikor valakit meglátsz,vagy megismerkedsz az első ugy is a kémia.Senki nem rohangál,a homlokán táblával,rajta felsorolva a belső tulajdonságokkal.
Nem vagyunk egyformák, van aki a külsőségekre ad, van akinek a belső értékek a fontosabbak.
Bár én magam odafigyelek a külsőmre, naponta pici smink, rendezett, tiszta ruha, mégsem ezt tartom a legfontosabbnak.
Mondjuk a külső ápoltság visszatükrözi a belsőt, ezért jó, ha nem hanyagolja el magát senki sem. Ha nem is a legújabb divat szerint öltözködik -én feleslegesnek tartom-, de legyen tiszta, ápolt.
Szerintem veled semmi probléma nincs. Nagyon jóképű vagy, a szem a lélek tükre, és neked szépek a szemeid is. Mégis attól váltál számomra rokonszenvessé, hogy -a kép alapján felteszem- sportolsz. Számomra fontos az egészséges életmód, így ez fogott meg elsősorban.
Én felszínesnek tartom azokat, akiknek a külső a legfontosabb.
A lelki érettségtől függ az, hogy kinek mi a fontos.
Minél fejlettebb, magasabb rezgésű egy lélek, annál kevésbé számít értéknek számára fizikai test, ez esetben a kinézet.
Hány exed volt?
Vagy csak barát exre gondolsz?
Hirtelen az ugrott be, hogy ex férj.:D
ójézusanyám úgy nézel ki mint az egyik exem XD már megijedtem hirtelen. :D
bocs de ez kitört belőlem :D
no, nem vagy reménytelen amúgy de valószínű annyira kritikus vagy mind magaddal mind a környezeteddel hogy igen negatívan látod a dolgokat, tessék kicsit pozitívabban :)
de ez nem tudom, miért zavar téged :) ha te nem vagy olyan, akinek a külső a legfontosabb, akkor valószínűleg sosem jönnél ki olyannal, akinek pedig igen, mert egészen más dolgok lennének a számotokra fontosak :)
van, aki a pénzre bukik, más a külsőre, vagy az észre, humorra, nem szabhatod meg az embereknek, mi alapján ítéljék a másikat :) és ha valakinek csak a külső számít, nem fogod tudni meggyőzni arról, hogy nem fontos, ha az ő számára nagyon is :) de nem is kell, hiszen hasonló értékrendűt keresel gondolom, akivel egymás bámulásán kívül is van programotok :)
Valamennyire biztos fontos.
De nem kell a másik végletre gondolni. Nem az a bajom, hogy valakinek számít kicsit is a külső, hanem az hogy nagyon számít csak az számít szinte.
neked nem fontos a másik külseje, amikor ismerkedsz? bármilyen nő/pasi bejön, csak a lelke legyen szép? :)
a külső is ám sokat tükröz az egyéniségből, stílusból
nekem normális a baráti köröm, külsőleg belsőleg rendesek..
de tényleg nem vagyunk egyformák vannak olyanok aki a külsőt tartják szem előtt.. ez van...
Kiteszek magamról képet, hogy lássatok ronda vagyok-e vagy nem.
Nem mondanak rondának, csak már elegem van abból, ami itt megy a világban, hogy csak azt hallom mindenhonnan, hogy ki milyen és ki hogy nézz ki stb
A mai világban elengedhetetlen a kifogástalan külső,normáliséknál biztosan.
Ez nem azt jelenti hogy orrba szájba van kikenve valaki.
Igen.
Engem,meg az érdekelne,hogy neked,miért ez a mániád?Miért csak,ilyen kérdésekben indítasz fórumot?
Ez baromság!
Ha valaki ápolt, jókat lehet vele beszélgetni, megnevettet, akkor már szépül a szemedben.
Egyszer régen egy olyan kis nem szép köpcösbe voltam belezúgva.... :)
Amúgy meg van egy helyes csávó pl. de olyan sötét, hogy mutatkozni se szeretnél vele....
Akkor????
persze hogy fontos. számomra legalábbis. de nekem szakmailag is elengedhetetlen hogy ne nézzek ki úgy mint egy hajléktalan... :)
és igen, párválasztásnál sem utolsó különben hogy nyúljon egymáshoz a két fél ha idegenkedik a testétől. de itt jön képbe hogy kinek mi tetszik. azért itt viszont igen nagy a diverzitás szerencsére, és ez így van jól. :)
nekem 30 évesen borult az agyam hogy átalakítsam a testem és egy feszes izmos csaj nézzen vissza a tükörből ne az aki most..
Tényleg az a legfontosabb a mai világban, hogy milyen a külseje, hogy néz ki.
Amit látok, hogy az ismerősöknek (főleg nők) szinte a legfontosabb a külső. Csinosan öltözködnek, smink, kozmetika, fodrász, fogorvos stb stb.. Mindenki egy vagyont költ a külsőségekre. Párválasztásnál is szinte a legfontosabb szempont. Szinte csak azt emelik ki milyen, hogy nézz ki, de hogy milyen belül azt nem.
pl.: sok ismerős lány, mikor mesél a pasijáról csak külső jegyeket emel ki, hogy esetleg kedves, aranyos okos stb abszolút meg se emlitik.
További ajánlott fórumok:
- Mi a mai napon a legfontosabb tennivalód?
- 20 éves korodban neked mi volt a legfontosabb dolog az életedben?
- Életem legfontosabb napja
- Neked mi a legfontosabb, MILYEN legyen gyermeked az életben? - egy kifejezést, vagy maximum egy mondatot kérek szépen
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?