Külső építkezés - belső építkezés (beszélgetés)
Szerintem jól nyomon követhető az összefüggés, ha figyelek a környezetem megnyilvánulásaira, mert az tükör.
Ha este úgy fekszem le, hogy átgondolom, mit csináltam jól, mit csináltam rosszul (a magam megítélését összevetve a környezetem reakcióival), akkor tudok előrébb lépni, és megfelelni önmagamnak, a saját elvárásaimnak.
Ha elégedetlen vagyok éppen, akkor is felsejlik a cél, hogy mire törekszem, és drukkolok magamnak, hogy máskor jobban sikerüljön.
Jó néhány évvel ezelőtt életem negatív fordulatai miatt az események, a körülmények szerencsétlen egybeesését hibáztattam.
Dühös voltam akkor, agyonra szidtam a környezetemet, azt, hogy hova születtem, hogy mikor születtem, miért ezeket a külső-belső tulajdonságokat örököltem, stb.
Mivel már túl vacakul éreztem magam, elkezdtem körülnézni, hogy ezen lehet-e változtatni?
Rá kellett jönnöm, hogy ahol vagyok, azt én idéztem elő.
Lassan tisztulni kezdett a kép.
Ahogy felfejtettem emlékezetemben az elmúlt 10-20 évem eseményeit, felismertem, hogy gondolati képeimet mindig követte annak megnyilvánulása az életemben. Azért nehéz ezt észrevenni, mert legtöbbször nem látható, található meg a közvetlen összefüggés.
Ti hogyan látjátok ezt?
További ajánlott fórumok:
- Jelent-e valamit, ha 36 hetesen a külső és belső méhszáj is nyitva van két ujjnyira?
- A belső tulajdonság megfogott, a külső viszont...
- A külső vagy a belső fontosabb szerintetek?
- Természetes olajokat használtok külsőleg és/vagy belsőleg?
- Külső kontra belső? Hülyeség a szerelemre várni?
- Milyen külső/belső változásokat vettél észre magadon a szülésed óta?