Külföldre szeretne menni a párom (beszélgetés)
Én is bíztam benne!
Fél évet ki lehet bírni még egy pár éves kapcsolatban.
Sokan úgy indulnak ki,hogy csak pár hónapra,amíg összeszednek egy kis pénzt,de miután jön a pénz,mindig egyre több kell,és ha hiszitek ha nem az igények is egyre nagyobbak lesznek.
Megváltoztatja az embert.
Te döntöd el,én ezzel senkit nem akarok megijeszteni.
Sziasztok.
Az én párom is kiment németbe dolgozni ezelőtt pár évvel,jelszóval,hogy nekünk a családunknak jobb legyen. Nagyon nehezen engedtem el,de belementem (a kislányunk 1 éves volt.)
Nagyon hiányzott mikor távol volt,sokszor elviselhetetlennek voltak a napok nélküle,5 hetente járt haza,és itthon volt egy hétig.
Mindenre meg volt a pénzünk,házat vettünk,autót,a gyereknek is meg volt mindene,és talán a párom fejébe is szállt a dicsőség. Megteheti mert van rá pénz!!!! Mind ezt mondja majd egy idő után.
Nagyon sok ismerősöm van akinek kint dolgozik a férje,egyiknek sem hallottam,hogy jó vége lett volna.
Azt gondoltam,hogy mi leszünk a kivételek. Nem így történt!
Mivel keveset voltunk együtt,majdnemhogy két külön életet éltünk és ez nagyon nem jó. A vége felé már mindketten úgy éreztük,hogy nem is ismerjük a másikat.
Megcsalt,egy lengyel nővel.Mert bizony ne higgyétek,hogy ott kint ahova menne a párotok nincsenek nők,jaj dehogynem,és azt kell mondanom,hogy teljesen másak mint mi magyar lányok.
Ha már az elején féltek attól,hogy mi lesz ha kimegy,akkor nem szabad kiengednetek a párotokat,csak abban az esetben ha megbíztok benne tökéletesen. Igaz én is megbíztam benne,és mégis. Minden pasi egyforma,és ha nem előbb de utóbb tutira felbüffen nekik,hogy megtehetik mert eltartják a családot,pénzük van és 1000 km-ről azt tehet amit akar. És higgyétek el megteszik.
Nem megijeszteni akarok ezzel senkit,de nem hiába félnek általában az emberek az ilyentől.
Fél évig külön voltunk,3 hétig folytak a könnyeim mint a záporeső,rengeteget sírtam,és ezt nem kívánom senkinek.
Pedig állítólag szeretett,közben is. Azt várta,hogy lássam be,hogy a kint töltött idő alatt neki szüksége volt sexre. Ki látná be az ilyet. Nagyon rossz volt,és el is költözött mert elküldtem.
Aztán fél évig könyörgött minden nap,szó szerint könyörgött,sírt, bocsássak meg mert ez ő soha nem akarta. Két hónapja döntöttem úgy,hogy jó,béküljünk,próbáljuk meg. De gondolhatjátok,hogy minden nap azzal az érzéssel kelek és fekszem.
Soha nem engedném ki mégegyszer.
Ti döntsétek el,hogy milyen a kapcsolatotok,és ha úgy döntötök,hogy kiengeditek sok sikert és kitartást kívánok nektek.
Igazság szerint Tinamamának írtam :) csak a válasz gomb maradt ki :)
Attól még ő is tudhatja a nyelvet :)
A gyerekek könnyebben alkalmazkodnak, mint gondolnád!
Menjen ki a férjed, legyen kint 1,2,3 hónapot, és ha összejön neki, akkor menjetek utána, addig meg tanuljátok közösen a nyelvet!
Ha megvan a bizalom köztetek és erős a kapcsolat akkor bátran engedd el, sőt segíts neki, hogy mindez zökkenőmentes legyen, ne traumaként élje meg ő sem. Nyilván nem azért megy külföldre, hogy neki jó legyen, hanem azért hogy eltartsa a családját.
Ha pedig nektek módotok lenne majd kimenni, ne gondolkodj, hogy a gyerekeknek mekkora váltás, mert ők sokkal lazábban veszik, és legalább megtanulnak egy idegen nyelvet ami hasznukra lesz.
A kapcsolat rovására csak akkor megy egy ilyen munka, ha az már eleve nem volt jó.
Én két és fél éve vagyok a 3 gyerekkel, igaz az én férjem csak Pesten van, innen 25 perc és minden hétvégén hazajön.
Én is nehezen emésztettem és voltak problémák, de így utólag látom, hogy a kapcsolatunk erősödött, és még szilárdabb lett. ennek is van jó oldala, azt kell megfogni, és amikor majd együtt lesztek, annak örülni.
De mindenek előtt tisztázd magadban, hogy mit szeretnél, mert ez csak együtt megy.
Ja és a lényeg lemaradt :)
Még itthon volt állandóan ideges volt az anyagiak miatt, most igaz nehéz, hogy nélküle vagyok, de sokkal nyugodtabb, várom a pillanatokat, mikor együtt vagyunk.
Nem érzem, hogy kevésbé szeretne, sőt mintha ott jött volna rá, hogy mennyit is érek neki.
Szia!
Az én párom is kint van, igaz csak 2 éve vagyunk együtt.
Nagyon nehezen viselem a kintlétét. Még tanulok, azért nem tudok vele lenni.
Nyárra megyek ki hozzá, ha végeztem a vizsgáimmal, és azt tervezem, hogy halasztok 1 évet, addigra ő is rendbe jön annyira anyagilag, hogy ne kelljen egész évben kint lennie, csak pár hónapot.
Nekem az iskolából még két év van, utána is azt tervezzük, hogy kint alapozzuk meg a jövőnket.
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Mit főznél kempingben? Egy hétre külföldre megyünk, hűtő nincs, kis gázfőző van, itthon szeretnék szinte mindent bevásárolni.Ötleteket várok
- Sziasztok! Szeretnék kiköltözni a férjem után külföldre...Mik a teendők?
- A párommal valami különleges helyre szeretnék menni!