A párommal valami különleges helyre szeretnék menni! (beszélgetés)
swinger club
(ha még aktuális)
Nah, pont ezért kérdeztem :) Csak egy példa: én annak idején a volt páromat vittem el egy autós gyorsulásira :D Ő autószerelő XD És én a magam részéről szintén nem vetem meg a kicsit fiús dolgokat, szóval elmentünk, és nekem is nagyon-nagyon tetszett! :)
De természetesen feltétlenül olyan programot válassz, amiben Te is örömödet leled :) Azt az előbb elfelejtettem mondani, hogy ha van esetleg olyan hely Magyarországon, ahova párod szívesen elmenne, vagy visszamenne, mert kedves emlékek fűzik oda :) Ennyit tudtam segíteni, de akárhova mentek is, kívánom, hogy érezzétek jól egymást...ööö, magatokat! :D
Szia!
Igen ilyen autós, repülős mániás. Meg háborús dolgok is nagyon bejönnek neki:d
Dobogókőre kirándulni, Egerszalók, Lillafüred, Őrségi hétvége, Villányi borkóstolós hétvége, Dunakanyar, Bécsi hétvége, Prágai hétvége...:-)
1 napos Visegrádi kirándulás, lovagolás, biciklizés a Fertó-tó vagy a Balaton körül.. ősszel is gyönyörű lehet...
Mi tavaly Gyulán voltunk és nagyon szép volt. A szállodával is szerencsénk volt. Szobát kértünk, de végül egy appartmant kaptunk, mikor odaértünk és felárat sem kellett fizetnünk. És a kaja is jó volt. A fürdő is szép.
Idén pedig Egerszalókot választottuk. Az is nagyon jó volt. Van ott egy panzió, ha gondolod, akkor meg is adom a nevét. Nagyon baráti áron volt. Szép tiszta volt, és a kaja is finom. A fürdő is jó. :D
attól függ mit akartok csinálni? pihi? kirándulás? városnézés? wellness?
Sárvár, Visegrád, Balatonfüred, Lillafüred, Eger, Pécs, Sopron, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Szilvásvárad, mindmind nagyon szép :-)
Kehidakustyán fürdö,Zalaegerszeg,Eger és környéke,Örség és környéke,Dunakanyar!
Mindegy merre?Pécs és környéke
Szia!
Mi tegnap jöttünk meg egy csoda helyről, fantasztikus szállással, ki se akarsz jönni a házból..:D
Egy gyönyörű apartman, Salgóbányán. Jó levegő, szép táj, csoda apartman, fantasztikus árral..
Én ajánlom!!!
Várnék egy pár jó ötletet, lehet az kirándulás vagy múzeum. Meglepetésként szánnám neki...
REmélem van egy pár jó gondolat...
Mert olyan sok jó van hogy én nem tudok választani.
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Melyik helyre érdemes nyaralni menni? Siófokra vagy Balatonfüredre?
- El akarunk menni a párommal bulizni, de olyan rég voltam el, hogy nem tudom, mit lehetne felhúzni?
- Tudnátok ajánlani valamilyen apartmant, ami kulturált? Karácsony után szeretnénk pár napra elmenni valami szép helyre, ahol hegyek is vannak