Külföldön családot tervezők (beszélgetős fórum)
Munkahely valtas van tervben a paromnal,ha az sikerülne akkor valoszinü megoldodna sok problemank.Itt is van villamos,de ket települest kell utazni a boltig,ami 2Euro+vissza,amit soknak tartunk rendszeresen.Az auto a ferjemnek kell,es eddig ez a "legolcsobb" lakas,amiben most vagyunk.:) :(
Egy evet adok a törtenetnek,ha nem lesz valtozas,a picivel en szeretnek hazaköltözni.Neki is szüksege lesz a csaladra,es jatszo pajtasokra.
Akkor vagjatok bele! Minden rendben lesz! PLusz amig ilyen fiatal az ember, addig kell utni a vasat! :)
Beni kozottunk csak Magyar beszedet hall, de a mama minden heten 2x-3x viszi jatszohazba es ott meg hallja az angolt. En nem idegeskedem meg ezen, majd raer, ha elkezd tenylegesen beszelni, mert meg csak 14 honapos. De ugy velem, nem lesz ezzel gond, a gyerek majd szepen szet tudja valasztani a 2 nyelvet.
Gratulalok a hazhoz!
Nezd! Ugy gondolom, foleg most, hogy mar van is gyerekem, hogy mielobb "esik" tul ezen az ember, annal job. A korulmenyeitek megvannak ahoz, hogy gyereket vallaljatok, a tobbi meg megoldodik! Szerintem nyugodj meg! Itt kulfoldon, meg szerencsere nem ugy allnak a terhes nokhoz, mint otthon. Igaz, szerencsere nincsen benne tapasztalatom, de hallottam mi van! Szoval szerintem alljatok ra a babaprojectre! Mennyi idosek vagytok ha kerdezhetem?
Angliaban elunk. Nekem nagyon jo munkahelyem van, en mar 6. eve itt dolgozom es mikor terhes lettem nagyon jol vettek. Akkor mar 4 eve dolgoztam a cegnel, igy nem volt gond belole. Nekem cask pozitiv tapasztalataim vannak szinte minden teruleten, szulest is beleertve.
Mikor tervezitek a babat? A kozeljovoben?
Szia! Mi 8 eve vagyunk kulfoldon es itt is szuletett mar a fiunk. Van sajat lakas, munka is. 1 ev utan nekem mar vissza kellett mennem dolgozni. Foleg a gyerek elhelyezese miatt aggodtunk, hogy mi less, ha majd en mar dolgozom. Ugy volt, majd bolcsibe iratjuk, en meg reszmunkaidon leszek. De az a szerencse ert minket, hogy anyosom otthagyta miattunk az allasat, hogy nekunk segitsen. Igy nekem is megmaradt a teljes munkaidos allasom, plusz tudom, hogy a fiam jo kezekben van, mig en dolgozom. Ennel jobban nem johetett volna ki a dolog. Az az egy hatrany, hogy kicsi a lakas, igy nem olyan kenyelmes az egyutt eles, szoval most egy nagyobbra gyujtunk.
Nem konnyu kulfoldon csaladot alapitani, de nem is lehetetlen. Ugy gondolom, minden problemaval meg lehet kuzdeni. :)
Szia!
Mi is egy ève vagyunk kint, de Ausztriában. Most nekem a nyelvet kellene megtanulni, ès kèt èven belül szeretnènk gyermeket. Sok kèrdès van bennünk, főleg, a hazatèrèssel kapcsolatban, de nagyon sok szòl amellett, hogy itt kint alapìtsunk családot.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink külföldön dolgoznak..lesz-e visszafelé is út? Ki és hogy érzi?
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Aki külföldön él miért ment ki?
- Új élet kezdése külföldön: sikertörténet vagy teljes kudarc?
- Apa külföldön a család meg itt...gyertek beszéljük ki, mi fáj...
- Nagy családot tervezők és már nagycsaládosok fóruma