Külföldi hívás: ha engem hív a párom Angliából, nekem kiszámláznak valamit? (tudásbázis)
Sziasztok ismét!
A kérdésem a következő.
Jön haza vasárnap, s ha arról a külföldi kártyáról felhív engem Magyarországon, a hívásfogadásért akkor sem kell fizetnem?
válaszoljatok légyszi!
Nagyon fontos!
Helló.
Én is kint élek,és neked semmibe sem kerül,ha ő hív.
De van egy társaság,(kinti) amivel a magyar vezetékes telefont baromi olcsón lehet hívni.Ez pedig a Talk Mobile. És tényleg,ez a legolcsóbb,legalábbis amivel eddig találkoztam itt kint,de amúgy én is inkább Skype-olok a családdal,mert úgy látom is őket.
Azért ajánlottam a SYkpe-ot, mert ha te a gépről hívod, teljesen ingyen lenne. Unokatesóm van kint Londonban, onnan tudom, hogy ott lehet venni valami Skype-os csomagot, és azzal ezek a lehetőségek vannak.
De hát sajnos nektek ez az idő miatt nem megoldható. Pedig ez lenne a legolcsóbb... :(
Pont Pannonnál dolgoztam! :D
Amúgy az én párom napközben Bécsben dolgozik, én otthon vagyok Sopronban a babónkkal. Mindig az van, hogy én megcsörgetem, ő meg visszahív. Ha nekem is fizetnem kéne, már a gyatyánkat is eltelefonáltuk volna, szóval 100%-ig biztos az info!!! :D
Nos!
+44es a száma, hogy melyik szolgáltató fogalmam sincs. Skype meg azért nem, mert ez vmi kedvezményes, elég olcsó. És sajna én napközben vagyok csak neten, mikor ő dolgozik vagy éppen alszik.Mikor tudnánk netezni, akkor én nem vagyok netközelben. Ezért ez most jó, egyik külföldi munkatársa is ilyen csomagggal tartja a telcsit. Én Pannonos vagyok. Hát remélem, igazatok van.
Ha magyar kártyán fogadod a hívást, és magyar hálózatra van bejelentkezve a mobilod, tutira nem kell fizetned semmit. Nem terhelhet téged plusz költség azért, mert valaki valahonnan hív...
És ez tuti, mobilszolgáltatónál dolgoztam 2,5 évig...
Mivel te a szolgáltató országán belül vagy, akárhonnan is hívnak, a teljes költség a hívó felet terheli, a hívott nem fizet.
Csak akkor kell neked is fizetned, ha pl. elmész Horvátországba nyaralni és ott fogadod a hívást.
Légyszi segítsen valaki!
A jövőbeli párom kinn él és dolgozik Angliába. Van egy olcsó telefonálási lehetősége kintről mobilról.
Azért mert ő hív, nekem számláznak valamit?
Sürgős lenne, mert előfizetéses a telóm, és szüleim fizetik.
További ajánlott fórumok:
- Lakásilletékre kérvényt adtunk be, egy év után elutasították, most pedig kiszámláznak késedelmi pótlékot?
- Hazaköltözés Angliából Magyarországra
- Van olyan csomag (mobilszolgáltatónál), amellyel külföldi szám hívása nem kerül több száz forintba?
- Külföldi telefonszámról hívás?
- Márkás ruhák rendelése Angliából!
- 44-es külföldi bejövő hívások mind csalás? Anglia