Márkás ruhák rendelése Angliából! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Szerdán este adom le a rendelést, ha valaki szeretne rendelni szóljon!!!
Sziasztok!
Angliából rendelek új, márkás ruhákat jó áron! Puma, Adidas, Nike, Lonsdale és sok más! 400Ft/font áron! Ha érdekel írj bátran! Kedden adom le a rendelést! :)
Ez hátha segít :)
az angol ebaj-on lehet venni nagy tetelben is ruhakat, nem neztem meg oket
de ha az all categoriesre ramaesz, akkor kattints a Wholesale & Job Lots
ra es lehet , hogy ott talalsz, fogalmam sincs
Szia!
Nagy tételben!
Milyen márkákra gondolsz?
Látom, te Szlovákiában vagy, ott nem tudom milyenek az árak, de Magyaro-ban nem éri meg ruhákat venni, Németo-ban olcsóbbak.
Szia!
Úgy hallottam onnan éri meg a legjobban. De ettől függetlenül lehet, hogy Németországból is érdemes. Még csak most kezdtem foglalkozni a témával! Magyarországhoz viszonyítva nálatok milyenek az árak? Pl márkás cuccokra lennék kíváncsi!
Szia!
Miért pont Angliából ?
Én Németo-ban vagyok, sokat rendelek netröl és rendszerint ök is küldenek más országokba.
Sziasztok!
Tud Nekem valaki segíteni? Márkás ruhákat szeretnék rendelni Angliából! Van valakinek tapasztalata, honnan éri meg? És hogyan működik ez az egész? Priviben is írhattok! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Márkás ruhák vagy turkálós holmik?
- Kontaktlencse rendelése internetről.Mik a tapasztalatok?
- Hazaköltözés Angliából Magyarországra
- Tudtok Pécsen olyan turkálót ahol márkás ruhák vannak? (H&M, Marks&Spencer stb.)?
- Tud valaki Veszprémben olyan turit, ahol nem márkás, de csinos ruhákat jó áron lehet beadni?
- Ismertek olyan olaszországi nagykereket, ahonnan új, márkás ruhákat lehet beszerezni?