Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kukorica krémleves recept

Kukorica krémleves recept

A Kukorica krémleves hozzávalói:
- 1,5 dl főzőtejszín
- 1 kk őrölt szerecsendió
- 1 kk kömény
- 1 kk fehérbors
- feketebors
- só
- 50 dkg konzerv kukorica
- 1 szál póréhagyma
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 1 liter húsleves alaplé


A Kukorica krémleves elkészítési módja:
A hagymát + fokhagymát olajon megdinszteljük, majd rátesszük a kukoricát és felöntjük a húslevessel. Lassan ráöntjük a főzőtejszínt, majd botmixer segítségével megfelelő "krémségűre" dolgozzuk, közben fűszerekkel ízesítjük. Kb.20 pecig főzzük.

Reszelt sajttal megszórható.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kukorica krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook