Krumplis hagymás bundában sült párizsi recept

30 dkg párizsi(egyben)
2 tojás
1 vöröshagyma
fél kávéskanál szódabikarbóna
só
7-8 evőkanál liszt
2 közepes burgonya
olaj a sütéshez
A Krumplis hagymás bundában sült párizsi elkészítési módja:
A tojásokat összekeverjük a kockára vágott vöröshagymával,sóval,szódabikarbónával és a lereszelt krumplival.10 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a lisztet és a krupli levének mennyiségétől függően annyi vizet,hogy közepesen sűrű masszát kapjunk. A párizsit fél cm-es csíkokra szeleteljük,előbb lisztbe majd a masszába forgatjuk.Forró olajban kisütjük. Köretként párolt zöldséget készítünk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. jún. 23. 22:30
A krumplis hagymás bundában sült párizsi elkészítési módja és hozzávalói.