Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Krémsajtos rúd recept

Krémsajtos rúd recept

A Krémsajtos rúd hozzávalói:
30 dkg liszt
10 dkg natúr krémsajt
15 dkg vaj
1 tojássárgája
1 teáskanál só

a kenéshez:
1 tojásfehérje (a kenéshez)

a tetejére:
ízlés szerint reszelt sajt, köménymag, szezámmag


A Krémsajtos rúd elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és összegyúrjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát sütőpapíron vékonyra nyújtjuk. Lekenjük a felvert tojásfehérjével, ízlés szerint megszórjuk reszelt sajttal, szezámmaggal, vagy köménymaggal. Átemeljük egy sütő tepsibe, majd éles késsel vagy pizza vágóval ízlés szerinti méretű rudakra vágjuk. Az előmelegített sütőbe tesszük, és a sütő erősségétől függően kb.20 perc alatt megsütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A krémsajtos rúd elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook