Krémsajtos hal recept
15 perc
A Krémsajtos hal hozzávalói:
Szemelyenkent 1 nagy szelet tonhal
1 doboz kremsajt
zoldhagyma
kaliforniai piros paprika
reszelt sargarepa
so
bors
keves etolaj
kis kokuszreszelek
A Krémsajtos hal elkészítési módja:
A halszeleteket megsozzuk megborsozzuk,es egy hoallo tepsibe beletesszuk. A naturkremsajtot osszekeverjuk,a felkarikazott, zoldhagymaval/a zoldszara is mehet bele/,a felcsikozott pirospaprikaval, es a lereszelt sargarepaval.Ezt a masszat ra kenjuk a halszeletekre.Egy kis kokuszreszelekkel megszorjuk, es mehet a sutobe,10-12 percre. A tepsit bekell egy kicsit olajozni, mielott a halszeleteket beletesszuk.
Ez egy gyorsan keszulo vacsora.Ameddig ezt sutjuk, addig parolhatunk hozza, koretnek zoldsegfelet.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: d4a2436008, 2009. szept. 9. 17:37
A krémsajtos hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.