Közös munkahely a pároddal (beszélgetés)
senki nem úgy viselkedik otthon, mint a munkahelyén.
Más az, ha közös vállalkozásban vagytok és azt együtt csináljátok egy helyről, mintha van egy munkáltatótok, és mindketten neki dolgoztok.
Szerintem akkor sem az igazi, legalábbis hosszútávon. Máshogy viselkedik az ember a munkahelyén és másképp otthon. A munkahelyen elsősorban kollégák vagyunk és nem házastársak.
Szerintem egy idő után már nagyon téma sem lehet köztük mert mindent megbeszélnek a mh-en.
Kellenek a szerepek amit életünk során meg és átélünk. Pl. gyerek-, anya-, szülő-, nagyszülő-, feleség-, kolléga-, barát-, betegszerep...stb.
Habár most, hogy belegondolok szívesen dolgoznék a férjemmel, mert nagyon jó munkaerő, tisztességes, becsületes, jó humorú, kellemes ember és kiváló szakember. De teljesen más a szakterületünk így ez kizárt, csak eljátszottam a gondolattal:)
Más emelet, más épület, más munkakör csak egy cég. Na így egy kicsit más, akkor nem vagytok éjjel-nappal együtt, egy légtérben, egy helyiségben.
A közös kávé, ebéd biztos jó. A vezető-beosztott munkakapcsolatot pláne egészségtelennek tartom, biztos, hogy hosszútávon nem szül sok jót.
Uh hát igen azért a főnök-beosztott viszony az már érdekesebb kérdés...
Mi csak egy csapatban voltunk egy ideig, de most már más a munkakör és az emelet is :)
Nekünk is közös munkahelyünk van.
Ugye mindenki végzi a munkáját,így nem mondhatom azt,hogy 24órát együtt vagyunk...
De mégis megnyugtató tud lenni,ha egy elcseszett félórában épp feléd jön és rádmosolyog...
Szerintem a lényeg az ,hogy mindkettőnknek van munkahelye,s mivel szerencsére mi emberek nem vagyunk egyformák,így persze mindenki másképp kezeli az ilyen helyzetet.
Nem írtam,hogy nem hagyod:)
De talán erre írtam,hogy hagyd...
De én például úgy érzékelem, hogy ő szeret elvegyülni a kollégákkal is, ottani haverokkal, így ott kevésbé igényli a társaságomat, ha mondhatom ezt :)
Nálunk volt, hogy egy helyen dolgoztunk, csak más-más osztályon.
Jó volt, együtt tudtunk ebédelni, volt, hogy együtt is jöttünk-mentünk.
Nem jelentett problémát, de most jobb, mert az új helye jobban tetszik neki, jobban odavaló.
"Egy munkahelyen dolgozni nem jelenti azt,hogy napi 24 órán át együtt vagy valakivel,hiszen mindketten dolgoztok. "
egyetértek!
Én imádtam együtt dolgozni a párommal.(Jó pár évig így volt!)Igaz,nem mindig voltunk egy műszakban,és nem is egy területen tartózkodtunk végig,de jó volt napközben összefutni. :) Egy munkahelyen dolgozni nem jelenti azt,hogy napi 24 órán át együtt vagy valakivel,hiszen mindketten dolgoztok.
Ha lehetne,újra együtt dolgoznék vele!Azok voltak a legboldogabb éveink-ezt így utólag mindketten így látjuk!
További ajánlott fórumok:
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- Közös megegyezéssel válok meg a munkahelytől akkor jár a munkanélküli?
- Külön vagy közös kasszán vagy a pároddal? Hogyan oldjátok meg?
- Közös munkahely az exszel
- Nem értem miért taszítja ki magából egy munkahelyi közösség...
- Mit tennél, ha munkahelyed mindig költözéssel jár, pároddal, ismerőseiddel is ritkán tudsz találkozni?