Közgazdász diplomával tanítani? (beszélgetés)
6. Nestea32
2012. jan. 29. 20:42
Van közgazdász tanári szak, sztem azzal már biztos lehet tanítani - ezen régen gondolkodtam, de letettem a tanításról.
De óraadóként sztem enélkül is el lehet helyezkedni - feltéve, ha találsz sulit.
5. timycat
2012. jan. 28. 14:38
Szerintem lehet óraadó tanárként. Egy "szimplán" jogász ismerősöm tart 2 gimiben is állampolgári ismeretek tárgyat
4. 7eb8f49c7d
2012. jan. 27. 22:11
Köszönöm szépen a válaszotokat! :-)
3. 8ef78160df (válaszként erre: 1. - 7eb8f49c7d)
2012. jan. 27. 21:09
Szakközépben közgazdasági szakon voltam, és az osztályfőnököm (gazdasági tanárom) "csak" közgazdász volt. 4 éve végeztem, nem tudom azóta esetleg változott-e.
2. df09bac22a (válaszként erre: 1. - 7eb8f49c7d)
2012. jan. 27. 21:04
tudtommal mindig kell, valami pedagógiai szak, és ahoz a diploma... De óra adó még lehetsz ettől fügetlenül.
1. 7eb8f49c7d
2012. jan. 27. 21:02
Sziasztok!
Szeretnék utána járni, hogy egyetemi szinű közgazdász diplomával mód van-e valamilyen iskolában (általános, közép) tanítani a diákokat? Kell ehhez még sulit elvégezni, vagy elég csak a közgazdász diploma?
Előre is köszönöm annak, aki válaszol!
További ajánlott fórumok:
- Milyen diplomát fogadnak el a banki szférákban? Közgazdász, pénzügy, számvitelen kívűl még mit?
- Szerintetek HR-es diplomával hogy lehet elhelyezkedni külföldön?
- Szerintetek 30 felett melyik hasznosab?Jogi vagy a közgazdasági végzettség?Melyikkel könyebb érvényesülni?
- BSC történelem diplomával milyen típusú állást érdemes megpályázni?
- Milyen sulit kell elvégezni egy jegyzőnek? Közgazdász diplomám van és szeretnék jegyző lenni.. az + közig vizsga elég?
- Tanítói diplomával milyen mesterképzésekre jelentkezhetek?