Tanítói diplomával milyen mesterképzésekre jelentkezhetek? (tudásbázis)
Kedves Fórumozók!
Én is tanítóképzőt végeztem, immár 30 éve. Szeretnék pedagógus szakvizsgát letenni mentor szakon. Van-e olyan, aki már ezt a képzést elvégezte?
Mi a pontos megnevezés a diplomádban?
ÍGy ez van benne, hogy Tanító?
(bocsi csak keresek neked)
Amúgy ha van tanári diplomád és másod szakot is szeretnél hozzá akkor Minor képzésre kell menni, ami átlag 1 év, 50 kreditet jelent, amiről kapsz egy papírt és azzal felvételizhetsz Msc-re
PL: szeretnél Földrajz tanár is lenni, akkor jelentkezl Minor képzésre (ami hiper gyors Bsc.-t jelent, persze csak durván), az megvan és mehetsz Msc Földrajzra!
A felvi tuti ott lesz..mert Én is meglestem, vagyis többször meglesem (elég hülyeség, de így motiválom magam), hogy majd Én hova -tovább van lehetőségem :-)
Csak térjen észhez az oldal és ha kell belinkel a pontos részt, ahová beírhatod az adatokat:-)
Jó mert nem csak azt adja ki milyen szakra mehetsz Msc, hanem azt is hol hirdetik meg azt :-)
Na jó...épp most karbantartanak....
Az Új felsőoktatási törvény nem tudom kitér e, hogy meddig és mennyit áll az állam, hisz már a neve is megváltozott....
Tanítói diplomával milyen mesterképzésre van lehetőségem? 2009-ben végeztem.
Finanszírozná nekem az állam a két évet?
Minden szakirány érdekelne. Az is ami nem pedagógiával kapcsolatos. Tudtok segíteni?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?