Kötött már valaki új gázszolgáltatóval szerződést?Tapasztalat? (tudásbázis kérdés)
szia !
bocs de szeritem eddig sem ingyen csináltak semit.
Ezért nyitottam topikot,mert nekem is vannak az ilyen új dolgokkal fenntartásaim.
Az pedig,hogy nincs ügyfélszolgálati irodájuk....engem is visszatart.
Nem tegnap kötötték be a gázt a környékünkön......
Mi van ha mi gond van?Ugyan le van írva,hogy továbbra is az a fenntartó,aki eddig volt,de az nincs,hogy továbbra is ingyenes./Vagy csak én nem olvastam el elég figyelmesen?/
voltam egy szerződéskötés előadásukon. ott azt mondták, hogy ők hozzák be az országba, s minden szolgáltató tőlük veszi. nekes nem kell mást, csak szerződést kötnöd velük, s másnak fizeted az eddigi díjat, minden marad a régiben.
én nem kötöttem, mert azt hiszem áprilistól indulhatnak, s utólag sok minden felmerült bennem.
nem elérhetőek, ha szolgáltatót érintő problémád van, akkor kihez fordulj?
Elolvasni, elolvastam mindent csak nem tudom mi a hátránya?
/kizártnak tartom,hogy mi járjunk jól....../
Hirdeti magát egy Kft.EMFESZ néven 8%-kal olcsóbban szállítják...állítólag.
Nem tudom mi benne a bibi?
További ajánlott fórumok:
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Tudja-e valaki, hogy meglévő, de szocpolra szerződést nem kötött lakásra baba születésekor igényelhető-e szocpol?
- Köldökzsinór vért levetetők! Ti melyik intézetnél kötöttetek szerződést? Miért pont annál?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- Kötött már valaki idős nénivel, bácsival eltartási szerződést?
- Ingatlanirodával kötött szerződéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudtok ebben segíteni?