Köszönnétek vagy sem? Ti hogy álltok ehhez? (beszélgetés)
Én ha terasz, kerthelyiség mellett megyek el, szándékosan oda sem nézek, hogy kik ülnek ott, intim dolognak tartom az együttlétüket (unokatestvérrel is 😀), és eszem ágában sem lenne odakiabálgatni.
A "nemhogy véletlenül kell neki köszönjek" -ért kapsz 10 cső kukoricát.
Még mindig itt tartasz??
Annyira unalmas, hogy ennyire béna vagy!
Elhiszem! De hülya az ilyen!
Ha bemész egy boltba, köszönsz, akkor ott mindenkivel...?
Egyrészt nem fogom őt bámulni, miközben mással sétáltam, másrészt mivel mással volt, én arra gondoltam, hogy ki tudja, lehet randizik valakivel és az elég furán venné ki magát, ha más nő köszönget oda neki.
Nekem ez kicsit hisztinek tűnik részéről. Én pl nem írogatok mindenkinek üzenetet, aki nem köszön, főleg nem úgy, hogy rám se néztél, nehogy kelljen köszönj. Miért kellene én bárkit is bámulják.
Közölném vele, hogy így járt, azt' jónapot.
Nehogy gyomorfekélyed legyen miatta.
Én személy szerint nem szeretem, ha kiülök valakivel egy kávézó teraszára, és az ismerősök odakiálltanak, hogy szia, jó étvágyat stb...
Ugyanez volt a helyzet most is, írt nekem Facebookon üzenetet egy olyan ismerősöm, aki Facebookon ugyan nem ismerősöm, személyesen meg ritkán látom. Elmentem az egyik kávézó mellett, rápillantottam, de láttam, hogy egy nő van vele, ezért nem köszöntem oda neki, nem köszöntem rá. Kb 10 perc múlva írt egy messenger üzenetet, hogy még csak rá se néztem, nemhogy véletlenül kell neki köszönjek. Majd megírtam neki, hogy igen, láttam, hogy van velem valaki, ezért nem akartalak zavarni. Majd válaszként megkaptam, hogy az unokahúga volt, nem csajozott.
További ajánlott fórumok:
- Valentin-nap! Ti, hogy álltok hozzá?
- Állásinterjún kérdés : " Szüleim mit dolgoznak?"- most komolyan, ehhez mi közük van? Vagy ez számukra miért érdekes?
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Hogyan álltok a fogyatékkal élőkhöz?
- Ti mondanátok ilyet vagy ehhez hasonló szavakat?
- Hol kaphatok Debrecenben ilyen vagy ehhez hasonló kabátot?