Körömgomba ellen gyógyszerrel (beszélgetés)
Amennyiben valakit érdekel a téma, itt létező megoldásokat talál:
Szomszédomnak is volt körömgombája. Ő 10%-os ecettel törölgette a körmét naponta 2x, A köröm alá is cseppentett ecetet, és ecetes vattát ragasztott a körmére. Teljesen rendbe jött neki.
Mindenki figyeljen!
Kb 8 éve próbáltam megszabadulni a lábamon 2 körmön levő gombátol. Amit csak lehetett kipróbáltam.. escstelők... lakkok..... házi készítésű csodaszerek..... Nagy humbuk az egész!!!!!! Nem múlt el!!!!! Bemérgettem... elmentem a háziorvosomhoz, megkértem vessen rá egy pillantást..... és mondtam, eszébe se jusson ecsetelős meg kenegetős szarokat felírni. Adjon valamit ami tényleg jó. Felírta a Mycosyst kapszulát. Teljes vérkép után. Elsősorban a májfunkciót nezték. Ebből a kapszulából, heti 1 szem kell! A dobozban 4 szem van. Kb 4 hónapja szedem, és szépen gyógyul a körmöm. Addig kell szednem amig teljesen le fog nőni. De működik!!!!!!! Szóval szarjatok le mindeféle gyógynövényes cuccot... meg kencefincét..... Irányár az orvos! És el fog múlni!
Ez engem is érdekel, hasonló cipőben...
Esetleg van azóta valaki tapasztalattal?
Illetve Veled mi lett azóta?
Köszönöm.
Sziasztok!
Olyanoknak szeretném kikérni a véleményét, akik szedtek bőrgyógyász által felírt gyógyszert körömgombára.
Én már hajlok rá,hogy beveszem, mert a természetes gyógymódok semmit nem használnak + a körömsánc is gyulladt (igaz nem fáj, de akkor is csúnya)
Köszi, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat!
KM
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mivel próbálkozzak gyomorégés ellen, gyógyszerek nélkül?
- Tud valaki körömgomba ellen jól bevált szert?
- Tudtok valami szert a szervezet elsavasodása ellen, ami nem gyógyszer?
- Milyen gyógyszereket szedsz fejfájás ellen?
- Hüvely és körömgombára szedte már valaki a Terbiner nevű gyógyszert? Vélemények?