Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Korall Kalcium fórum

Korall Kalcium (beszélgetés)


1 2
55. 8e9170fe09 (válaszként erre: 53. - 34c48a3825)
2012. máj. 13. 10:40
Ha megkeresed nekem amire hivatkoztál, akkor visszavonom. Én nem találtam.
54. 34c48a3825 (válaszként erre: 53. - 34c48a3825)
2012. máj. 13. 10:40
(éN környezetemben, elütés), valamint nívos napi-és hetilapok, lemaradt. Mielőtt ebbe bele lehetne kapaszkodni, ha már másba nem megy.
2012. máj. 13. 10:38

Csak hogy világos legyen:


Egyrészt általában olvasni kellene, akkor nem lepődnél meg, hogy a nívós napilapok mit tartalmaznak.


Másrészt, aki hazugnak nevez valakit saját tájékozatlansága miatt, az egy útszéli bunkó.


Harmadrészt ezt a stílust azoknak a haverjaidnak tartogasd, akik veled egy szinten állnak, az ép környezetemben nem fordulnak elő ilyenek, mint te.


Negyedrészt kikérem magamnak ezt a stílust és a továbbiakban ignorálom a hozzászólásaidat, hovatovább el sem olvasom őket, így ne fáraszd magad. Szórakozz csak tovább, neked is kell valahol.

52. 8e9170fe09 (válaszként erre: 51. - 34c48a3825)
2012. máj. 13. 09:54

Tudok, csak most nem akarok. :)

Nem szeretem ha hülyének néznek.

51. 34c48a3825 (válaszként erre: 50. - 8e9170fe09)
2012. máj. 12. 18:17

A stílus kiváló.


Hazudni a haverjaid szoktak, esetleg te. Megtanulhatsz viselkedni, előnyödre válna.

50. 8e9170fe09 (válaszként erre: 49. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 18:15
Hazudsz kutya! ;-)
49. 34c48a3825 (válaszként erre: 48. - 8e9170fe09)
2012. máj. 12. 18:14

Te most komolyan azt gondolod, hogy oldalszám-memorizálással olvasok? :))

Esetleg úgy képzeled, hogy átnézem helyetted, pedig téged érdekel? :D


Hát hogyne.


(Azért ne tépd a hajad, ha kiderül, hogy nem a múlt hetiben, hanem az azelőttiben volt)

48. 8e9170fe09 (válaszként erre: 46. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 18:11

Itt a múlt heti, hol van benne?


[link]

47. 8e9170fe09 (válaszként erre: 46. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 18:07
Hmm..pedig azt komoly újságnak ismertem....
46. 34c48a3825 (válaszként erre: 45. - 8e9170fe09)
2012. máj. 12. 18:03
A nyomtatott verzióban volt, ott találod.
45. 8e9170fe09 (válaszként erre: 44. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 18:02

Hol találom?


Az egészséges évek számába nem számít bele a koporsóban eltöltött idő.

2012. máj. 12. 17:59
Nem átlagéletkor, hanem egészségben eltöltött évek száma. Hvg-adat, múlt hét.
43. 8e9170fe09 (válaszként erre: 42. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 17:57

Ilyen nagy különbség azért nincs.


[link]

42. 34c48a3825 (válaszként erre: 41. - 8e9170fe09)
2012. máj. 12. 17:55

Egészségben eltöltött évek száma, Mo: átlag 55 év.

Izland: 83év.


Tényleg rosszul csinálunk valamit.

41. 8e9170fe09 (válaszként erre: 40. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 17:53
Ja, kb. 8 évvel élnek tovább mint mi.
40. 34c48a3825 (válaszként erre: 39. - 8e9170fe09)
2012. máj. 12. 17:50
Mint az izlandiaknál, hiába van ott sokszor félhomály.
39. 8e9170fe09 (válaszként erre: 38. - 34c48a3825)
2012. máj. 12. 17:48

A japánok halat és tengeri herkentyűket esznek viszonylag sokat.

A világon náluk a legmagasabb egyébként, a várható életkor, úgyhogy valamit biztos jobban csinálnak mint mi.

38. 34c48a3825 (válaszként erre: 32. - Ouaga)
2012. máj. 12. 17:36

Felróttad valakinek, hogy nem vitázik, nem hoz érveket, te SEM tetted azt, csak bemásoltál dolgokat, ezt tettem szóvá.


Ismétlem: aki kefírrel meg sajtokkal akar megfelelő csontsűrűséget, háááát...


ÚGY KELL étkezni, ahogyan azon országok lakói, akik nem csontritkulásosok. EZ a titok.

37. 34c48a3825 (válaszként erre: 31. - Ouaga)
2012. máj. 12. 17:34

Nem kell átlépni a valódi megoldásokon: algák, zab, brokkoli. Mindenki eheti.


A Ca szinted azért alacsony, mert a tejtermékekből épül be LEGKEVÉSBÉ a kálcium a szervezetbe. Japánban elvétve találsz csontritkulásos beteget, pedig nem esznek tejterméket, nem isznak tejet hagyományosan, nálunk meg népbetegség.


Algák, zab, brokkoli.


Be kell építeni az étrendbe, ha már természetes bevitel.


ÉS testedzés: ha nincsenek rendes, edzett izmok, akkor nem feszíti a csontokat semmi és nem termelődik rendes csontsűrűség.


www.naturvitamin.hu, itt találsz csontok, porc kategóriában olyan termékeket, melyek tartalmazzák 2:1 arányban, majdnem két hónapra, 1700-ért.

De kell K vitamin és D3 vitamin is.


Be lehet vinni elegendőt ÉTELLEL. Lásd az ázsiai országok lakói.

36. a31cf0fa6a (válaszként erre: 35. - Ouaga)
2012. máj. 12. 06:12
Az miért jobb megoldás? A vajból nem lehet meginni fél litert.
35. ouaga (válaszként erre: 34. - A31cf0fa6a)
2012. máj. 12. 01:50
Megoldás a vaj.A magas tejzsír,stb tartalma miatt nem tartalmaz bacikat.(80 % feletti a szárazanyag tartalma)
34. a31cf0fa6a (válaszként erre: 33. - Ouaga)
2012. máj. 11. 22:15

Ha egyszer ez az ára hogy tejet igyunk!?

Marad abban még így is bőven!

Mégsem vihetjük a tehenet a panelba!

33. ouaga (válaszként erre: 30. - A31cf0fa6a)
2012. máj. 11. 22:07
Amikor a baci elpusztul- a hőkezelés bármely formája során-,addigra az esszenciális aminósavaknak is annyi.
32. ouaga (válaszként erre: 29. - 34c48a3825)
2012. máj. 11. 22:05

Nem elegáns elfogadom.

Viszont tudományos lapokból származik,tehát nem velem viatatkozott,aki tette közületek.

Hidd el ,hogy van önálló véleményem és tudásom.

Remélem,hogy önkritikávak nem csak én rendelkezem.

31. ouaga (válaszként erre: 28. - 34c48a3825)
2012. máj. 11. 22:01

Ha valaki tejfehérje érzékeny ,akkor ennek nagy része törölve.(én ebben nem vagyok érintett)

A banán coukorbetegnek nem ajánlott.

Listádról marad a brokkoli és a dió.

Ezekből 1000 mg-nyi Ca egyenértékűt megenni ,hááát..

nem egy diétás adag.

Ilyenkor jön képbe a táplálék kiegészítő-pedig a természetes bevitel híve vagyok. A Ca beépüléséhez Mg is szükséges 2/1 arányban.Ezt az elterjedt-általam ismert-Ca tartalmú készítmények

nem tartalmazzák ilyen összetételben. A korall Ca viszont igen. Ezért érdeklődöm róla.

Mellesleg min.15 éve kefírrel índítom és zárom a napot.Sajtot (valódit) is gazdagon pusztítom, ennek ellenére alacsony a Ca szintem.

30. a31cf0fa6a (válaszként erre: 27. - Ouaga)
2012. máj. 11. 20:50

Lehet, de nem mindegy hogy hány százaléka megy tönkre a fehérjének a pasztőrözés során.

Könnyen lehet hogy kevesebb, mint amennyit a baktériumok bontanának el pasztőrözés nélkül.

29. 34c48a3825 (válaszként erre: 23. - Ouaga)
2012. máj. 11. 19:13

Az, hogy kijelöl-másol-beilleszttel bemásolsz ide dolgokat, az nem a saját tudás elmondása, nem beszélgetés, nem vita, nem érvelés, sem semmi.


Csak ctr-c ctr-v :)))

28. 34c48a3825 (válaszként erre: 27. - Ouaga)
2012. máj. 11. 19:12

És? Egyél kálciumbevitelre és a következőket:

-joghurt

-kefír

-aludtej

-író

-túrók

-sajtok

-brokkoli

-algák (ui. a tejterméket szinte soha nem fogyasztó kultúrák jelentősebben alacsonyabb csontritkulási aránnyal rendelkeznek, mint a hagyományosan tejivó magyarok)

-mák

-diófélék

-banán

-zab

-stb.

27. ouaga (válaszként erre: 26. - A31cf0fa6a)
2012. máj. 11. 17:06
Az a néhány másodperces 120-130 c fok is garantáltan fehérje kicsapódást okoz.
26. a31cf0fa6a (válaszként erre: 24. - Ouaga)
2012. máj. 11. 08:10
Sok múlik a hőhatás időtartamán is. Az ultrapasztőrözés lényege a megfelelő (gyors) időbeli, és hőmérsékletbeli lefutás.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook