Korall Kalcium (beszélgetés)
Csak hogy világos legyen:
Egyrészt általában olvasni kellene, akkor nem lepődnél meg, hogy a nívós napilapok mit tartalmaznak.
Másrészt, aki hazugnak nevez valakit saját tájékozatlansága miatt, az egy útszéli bunkó.
Harmadrészt ezt a stílust azoknak a haverjaidnak tartogasd, akik veled egy szinten állnak, az ép környezetemben nem fordulnak elő ilyenek, mint te.
Negyedrészt kikérem magamnak ezt a stílust és a továbbiakban ignorálom a hozzászólásaidat, hovatovább el sem olvasom őket, így ne fáraszd magad. Szórakozz csak tovább, neked is kell valahol.
Tudok, csak most nem akarok. :)
Nem szeretem ha hülyének néznek.
A stílus kiváló.
Hazudni a haverjaid szoktak, esetleg te. Megtanulhatsz viselkedni, előnyödre válna.
Te most komolyan azt gondolod, hogy oldalszám-memorizálással olvasok? :))
Esetleg úgy képzeled, hogy átnézem helyetted, pedig téged érdekel? :D
Hát hogyne.
(Azért ne tépd a hajad, ha kiderül, hogy nem a múlt hetiben, hanem az azelőttiben volt)
Hol találom?
Az egészséges évek számába nem számít bele a koporsóban eltöltött idő.
Egészségben eltöltött évek száma, Mo: átlag 55 év.
Izland: 83év.
Tényleg rosszul csinálunk valamit.
A japánok halat és tengeri herkentyűket esznek viszonylag sokat.
A világon náluk a legmagasabb egyébként, a várható életkor, úgyhogy valamit biztos jobban csinálnak mint mi.
Felróttad valakinek, hogy nem vitázik, nem hoz érveket, te SEM tetted azt, csak bemásoltál dolgokat, ezt tettem szóvá.
Ismétlem: aki kefírrel meg sajtokkal akar megfelelő csontsűrűséget, háááát...
ÚGY KELL étkezni, ahogyan azon országok lakói, akik nem csontritkulásosok. EZ a titok.
Nem kell átlépni a valódi megoldásokon: algák, zab, brokkoli. Mindenki eheti.
A Ca szinted azért alacsony, mert a tejtermékekből épül be LEGKEVÉSBÉ a kálcium a szervezetbe. Japánban elvétve találsz csontritkulásos beteget, pedig nem esznek tejterméket, nem isznak tejet hagyományosan, nálunk meg népbetegség.
Algák, zab, brokkoli.
Be kell építeni az étrendbe, ha már természetes bevitel.
ÉS testedzés: ha nincsenek rendes, edzett izmok, akkor nem feszíti a csontokat semmi és nem termelődik rendes csontsűrűség.
www.naturvitamin.hu, itt találsz csontok, porc kategóriában olyan termékeket, melyek tartalmazzák 2:1 arányban, majdnem két hónapra, 1700-ért.
De kell K vitamin és D3 vitamin is.
Be lehet vinni elegendőt ÉTELLEL. Lásd az ázsiai országok lakói.
Ha egyszer ez az ára hogy tejet igyunk!?
Marad abban még így is bőven!
Mégsem vihetjük a tehenet a panelba!
Nem elegáns elfogadom.
Viszont tudományos lapokból származik,tehát nem velem viatatkozott,aki tette közületek.
Hidd el ,hogy van önálló véleményem és tudásom.
Remélem,hogy önkritikávak nem csak én rendelkezem.
Ha valaki tejfehérje érzékeny ,akkor ennek nagy része törölve.(én ebben nem vagyok érintett)
A banán coukorbetegnek nem ajánlott.
Listádról marad a brokkoli és a dió.
Ezekből 1000 mg-nyi Ca egyenértékűt megenni ,hááát..
nem egy diétás adag.
Ilyenkor jön képbe a táplálék kiegészítő-pedig a természetes bevitel híve vagyok. A Ca beépüléséhez Mg is szükséges 2/1 arányban.Ezt az elterjedt-általam ismert-Ca tartalmú készítmények
nem tartalmazzák ilyen összetételben. A korall Ca viszont igen. Ezért érdeklődöm róla.
Mellesleg min.15 éve kefírrel índítom és zárom a napot.Sajtot (valódit) is gazdagon pusztítom, ennek ellenére alacsony a Ca szintem.
Lehet, de nem mindegy hogy hány százaléka megy tönkre a fehérjének a pasztőrözés során.
Könnyen lehet hogy kevesebb, mint amennyit a baktériumok bontanának el pasztőrözés nélkül.
Az, hogy kijelöl-másol-beilleszttel bemásolsz ide dolgokat, az nem a saját tudás elmondása, nem beszélgetés, nem vita, nem érvelés, sem semmi.
Csak ctr-c ctr-v :)))
És? Egyél kálciumbevitelre és a következőket:
-joghurt
-kefír
-aludtej
-író
-túrók
-sajtok
-brokkoli
-algák (ui. a tejterméket szinte soha nem fogyasztó kultúrák jelentősebben alacsonyabb csontritkulási aránnyal rendelkeznek, mint a hagyományosan tejivó magyarok)
-mák
-diófélék
-banán
-zab
-stb.
További ajánlott fórumok:
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Melyik ételekből jut a szervezetünk vashoz, cinkhez, kalciumhoz, magnéziumhoz, és egyéb vitaminokhoz....
- Aki nem fogyaszt tejet és tejterméket, hány mg kalciumot szed naponta?
- Korall kálcium Okinawai ismeri-e valaki?
- Okinawai Korall Kalcium
- Melyik korall kálcium készítményt ajánlanátok?