Korall kálcium Okinawai ismeri-e valaki? (tudásbázis)
Sziasztok ! Én az allergiámra szedtem, por alakban.
Koráll kálcium + omega 3-6-9 + C vit 1000 mg. + olajfalevél kapszula. Az allergiám rendeződött tőle. Szerintem immunerősítő hatása is van. Az ökonetnél vettem, nem olcsó.
Lakmusz papírral megnézni a savasságot: nem sok értelme van, mert ahhoz különböző szituációk, különböző napszakok, különböző evések után naponta többször kellene mérni, s ezek átlagát venni.
A gyomorsav problémákra nagyon jó az olajfalevél kivonat és esetleg érdemes egy candida vizsgálatot megcsináltatni. Főleg, ha egy hosszabb stresszes időszakod volt.
Szia! Köszönöm a válaszodat és könyvajánlást, utánna fogok nézni. A savasságot még lakmuszpapírral nem néztem meg, de sok gondom van a gyomorsavval és a refluxal. A klímax miatt, vagy másmiatt nagyon lecsökkent az energiám, de szeretnék újra erőre kapni. Sok mindenen mentem keresztül az elmúlt évek alatt fizikai és lelki terhek miatt is, lehet, hogy "csak" kimerültség.
Üdvözöllek Lizmil
Szia!
A Korall kalciumról először Dr. LádiSzabolcstól hallottam, ő hozta be Magyarországra. Olvasd el "A kalcium faktor" című könyvet, ő lektorálta. Szerintem abból mindent megtudhatsz, amit szeretnél. Az azonban biztos, hogy csupán egy bogyó vagy por szedése egy elsavasodott szervezetet önmagában nem tud helyrerakni. Sokminden más is kell hozzá: életmód, táplálkozás és egyéb vitaminok, táplálékkiegészítők. Jó lenne tudni, mit értesz ez alatt: "én a szervezet savasságát szeretném megszüntettni és a vitalitásomat visszakapni".
Minden attól függ, milyen szinten vagy elsavasodva és milyen mértékű a vitalitás csökkenése.
Remélem, nem riasztottalak el!
Igen, ismerem, használjuk is. Alapvetően 72 féle ásványi anyag és nyomelem található benne.
Valóban nagyon jó akut allergiás esetekben. Nemrégiben véletlenül beleültem egy vagon kaktuszba, a fenekem egyik oldalon vastagon tele volt tüskékkel. 4 kapszulát vettem be azonnal, s még este is 4-et. még csak nem is viszketett.
Jól bevált gyomorsavproblémánál is, és az egyik gyermekem orrvérzését oldottuk meg vele, másik gyermekemnél az ekcémát.
Ajánlom mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Korall Kalcium
- Keresek egy novellát....... ismeri-e valaki, segítsetek!
- Around the World in 80 days c. játékot ismeri-e valaki?
- Brahms - Bölcsődalának magyar szövegét ismeri-e valaki? Sajnos már csak részletekre emlékszem. Köszönöm, ha tudtok segíteni!
- Okinawai Korall Kalcium
- Melyik korall kálcium készítményt ajánlanátok?