Around the World in 80 days c. játékot ismeri-e valaki? (tudásbázis kérdés)
Omaja!
Ment a privi! :)
Szia!
Köszönöm, mindenképpen letöltöm és kipróbálom! :)
Szép napot!
Orsi
Szia! Amit még ajánlani tudok, az a Rainbow web. Nagyon szép a grafikája, és két része is van.
Üdv: Anita
Nagyon tetszett, majd meglátom, milyen lesz a második kör!
Ha van ehhez hasonló játék a tarsolyodban, szívesen venném, ha megosztanád velem, hogy kipróbálhassam.
Előre is köszi.
Szép álmokat!
Anita0027!
Nagyon köszi, sikerült teljesen végigjátszanom mind a 80+1 napot. Nem mondom, a gyűrű megszerzése jó kis feladat volt, de még jó, hogy volt benne az a sok órafagyasztó, különben tutira nem sikerült volna!
Most kezdem a második kört! :)
Még egyszer köszönöm!
Omaja!
Sajnos Anita0027-hez hasonlóan én sem tudtam megnézni a pályát! :(
Ha újra eljutok odáig, akkor résen leszek és ha még akkor is elkél a segítségem, szívesen megosztom Veled a trükköt! :)))
Jaj, nagyon köszi!
A tűzgolyót használtam én is a legalsó sorból kezdve, csak a széléről és nem középről indítva! :)))
Mindenképp kipróbálom, köszönöm a segítséged! :)
Pont a 76. pályánál volt lemente a játékom, az egyik névvel:) Annak a 78. pályának az a titka, hogy csak arra kell koncentrálnod, hogy minél több 4-esből tűzgolyót rakj ki. Konkrétan 3-szor kell a tűzgolyót kirakni, mindig a pálya legalsó közepéről indítani, és minden darabka leesik.
Remélem boldogulsz így vele.
Sziasztok!
Én a 78. napnál akadtam el, ahol alul az összes rubrika duplán jeges. Tűzgolyóval, bombával is próbálkoztam, de egyetlen egy négyzet mindig megmarad. Már sokadszorra kell előröl kezdenem az USA "játékteret".
Ötletek?
Előre is köszi :)
Szia! Egy csomó ilyen pálya jön innentől. meg kell oldanod, hogy kihozd a darabkát olyan helyre, ahol már le tud esni.
Mondjuk a darabka felett és alatt ugyanolyan szín van, mellette is olyan szín, ilyenkor a darabkát ki tudod hozni oldalra.
Készülj! Csak egyre nehezebb lesz:)
Újabb segítséget szeretnék kérni... a japán pálya 56. napjánál a jobb oldalon legszélén lévő darabkát hogyan tudom kiszabadítani? Legalul ott a kőfal, amivel nem tudok mit kezdeni.... Tudna valaki segíteni ebben???
Előre is köszi!
Amikor 4-es sort raksz ki, akkor ugye kalapács, nagyító, bomba, tűzgolyó jön ki.
Ehhez a nagyítósat kell kirakni (amelyik az azonos színeket üti ki)
Így fog leesni a puzzle darab.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek az Ikariam nevű netes játékot?
- Ismered a 2048 nevű játékot?
- Keresek egy novellát....... ismeri-e valaki, segítsetek!
- Korall kálcium Okinawai ismeri-e valaki?
- Brahms - Bölcsődalának magyar szövegét ismeri-e valaki? Sajnos már csak részletekre emlékszem. Köszönöm, ha tudtok segíteni!
- X20 corall terméket ismeri-e valaki