Okinawai Korall Kalcium (beszélgetés)
ha lúgosítani akartok, nem elég egy tablettát naponta bevenni!! nem is fogtok semmit érezni a korall bevételétől! tudjátok, mi az egyáltalán, ha a szervezet elsavasodott?
irtó sok tünete lehet, ami minden embernél más és más. lehet: ekcéma, puffadás, fáradékonyság, pattanások, nőknél fehérfolyás, napi egynél ritkább spontán székelés (mert hogy napi egy spontán a normális), IBS, reflux és azt hiszem nem teljes a felsorolás...
a minimum az étrendváltoztatás!! mire sikerül kipucolnod magad ezzel, eltelik 1-2 év savasságtól függően. persze vannak erre is hatékony termékek (nem akarok reklámozni), amik lerövidítik ezt 1-3 hónapra.
a mi családunkban durva ekcéma múlt el tőle.
Sziasztok! Nemrég találkoztam a neten az Okinawai Korall Kalciummal, ami azt igéri, hogy megszünteti a szervezet elsavasodását. Vannak ugyan használói vélemények az oldalon, de olyat én is tudok írni.
Megrendeltem, mert apukámnak állandóan kiújuló veseköve, mint kiderült emiatt van, nekem meg a gyomromat szedi szét a sav, arra kapok gyógyszert.
Tud róla valaki valamit, aki már próbálta? Érdekelnének a tapasztalatok.
További ajánlott fórumok:
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Korall Kalcium
- Melyik ételekből jut a szervezetünk vashoz, cinkhez, kalciumhoz, magnéziumhoz, és egyéb vitaminokhoz....
- Aki nem fogyaszt tejet és tejterméket, hány mg kalciumot szed naponta?
- Korall kálcium Okinawai ismeri-e valaki?
- Melyik korall kálcium készítményt ajánlanátok?