Kopogtat az ősz. VÉGRE!! (beszélgetés)
Nagyon szépen leírtad. Annyit tennék hozzá, hogy nekem a kedvencem az indiánnyár, amikor egy nyárvégi lehűlés után visszajön a meleg, de nem a kánikula, hanem az a simogató, érett, jóleső meleg. Én egyébként örülök ilyenkor a 30 foknak is, tartson minél tovább, mert ez már nem az a hőség, mint júliusban. Már színesek a levelek, de még meleg van, ezt imádom! Legyen idén is hosszú ez az időszak!
Aztán kezd érni a gesztenye, utána pedig jön a kirándulóidő. Az ősznek sajátos, melankolikus hangulata van. Én is szeretem.
Nekem a legszebb évszak az ősz.
De még az a kellemes, amikor még kicsit érezni a nap erejét, de már le-le pottyan egykét levél elébem,amik a narancsos-bordós színekkel a szememet gyönyörködtetik....Amikor már hanarabb van este, és egy kicsit belangyosítjuk a cserépkályhát, és az halkan duruzsol.
Még az őszi esőt is szeretem, amikor este kopog az ablakpárkányon, és így alszom el.
Aztán persze a november már nem ilyen mesésen szép, de az meg átmenet egy másik mesébe.....mert a hóesést is szeretem.
Tavasszal a fáradtságtól szenvedek, meg rengeteg a kerti munka, nyáron meg kikészít a hőség, egyszerűen nem bírom.
Az ősz nekem a legszebb, leghálásabb. Mert akkor már minden be van takarítva a kertből, eltéve a sok gyümölcs, zöldség télire, és nyugodtan, elégedetten vetem oda a hátam a duruzsoló kályhához.
Ősszel minden olyan nyugalmas nekem.
Végre... imádom a reggeli hideg után ahogy kisüt a nap és még érzed a melegét. Ezt az őszt szeretem.
Mindig gimnazista éveim jutnak eszembe róla.
:)
Nem örülök neki! Imádom a nyarat, ilyenkor mindig egy kicsit szabadabbnak érzem magamat. Sokáig van világos, több mindent lehet csinálni. Szeretem hallgatni a nyári éjszaka "zajait".
Szép tud lenni az ősz is, de az mindig egy kicsit az elmúlást juttatja eszembe. Nyáron minden olyan pörgős, élettel teli, vidám.
Remélem,még messze van az ősz:DDDD
Minél később kell befűteni,annál jobb:))
Egy laza 28 fokos szeptemberi időjárással kiegyeznék:))
Jaj, már nagyon elegem van ebből a nyárnak nevezett horrorból.
Ráadásul ide délkeletre teljesen beszorult.:(
Ősz és tavasz nem nagyon van már...
Most megint süt a nap. Elkiabáltam.
Én is alföldi vagyok, egy éve gyüttünk föl a fővárosba. komolyan mondom, itt még a meleg is elviselhetőbb, nem tudom, miért. bár nem a nagy betondzsungelben élünk, lehet, hogy ez az oka. Vidéken pedig az erdő szélén laktunk, de annyira nem volt érzékelhető a hűvösebb klíma.
Szerettem ott élni, de a munka ide hívott.
További ajánlott fórumok:
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Miért érzékeny gyökértömés után kopogtatásra a fogam?
- Őszi kopogtatót hol lehet kapni?
- Otthon végezhető súlycsökkentő kopogtatásról mik a tapasztalatok?
- EFT kopogtatós gyakorlatok tapasztalatai
- Meddig gyűjtik még a kopogtatócédulákat?