Konjac liszt felhasználása fogyókúrához. Receptek tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Kopp,kopp!!
Van itt még vki?
Használt vkinek a konjak liszt éhségűzésre?Érdekelnének a tapasztalatok!!!
Sziasztok!
Hogy érzitek van a hatása a lisztenk?Én ma vettem,holnap kezdem el használni.
Érdekelnének a tapasztalatok!
Sziasztok!
Érdekelnének tapasztalatok a konjac liszttel kapcsolatban! Nektek segített a fogyásban? Naponta hányszor fogyasztottátok? Mennyit? Előre is köszi a válaszokat!
Receptek:
1 csapott teáskanál konjac liszt, 1 teáskanál jó minőségű kakaópor, 3 teáskanál eritrit, 5 teáskanál kókusztejpor. Szárazon összekeverem, hozzáöntök 2,5-3 dl vizet, jól összerázom.
Én is vettem de nem tudom meginni. Elkapott a hányinger. Ha vártam míg zselés lett nem tudom meginni. Vajon nem lesz gond ha rögtön a kavarás után megiszom? és mondjuk iszok rá még vizet? mert a kocsonyás álag nem csúszik nekem ... nagyon nem :(
Én még nem vettem, de azt ajánlották, hogy ételbe kell keverni.
Pld. tej, joghurt vagy főzelékek sűrítése
Én itt vettem, próbáljátok ki, szerintem jó, én étkezés előtt fél órával kb két gyógyszeres kapszulába elférő mennyiséget hígitok vizzel és megiszom, majd utána még iszok rá kb. két deci vizet. Ha esetleg éhes vagyok nap közben, akkor is iszok belőle. Próbáljátok ki, pohárban kis mennyiségre vizet öntve és állni hagyni, hogy milyen zselé szerű lesz, ezt csinálja a gyomorban is. Jelentős kiló leadásról még nem tudok beszámolni, mert csak néhány napja kezdtem. Eddigiek alapján jónak ítélem.
Sziasztok!
Segítsünk egymásnak ki hogyan, mikor és mennyit használ a konjac lisztből? Osszuk meg a recepteket, tapasztalatokat véleményeket.
További ajánlott fórumok:
- Diétás receptek fogyókúrázóknak/egészségesen táplálkozni vágyóknak 500 kcal/adag alatt :)
- Kökény felhasználásához keresek bevált recepteket!
- Olcsó fogyókúrás étel receptek
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.
- Szilveszteri receptek fogyókúrázóknak
- Tud valaki műzlis recepteket mondani vagy fogyokúrás sütiket (gyümölcsből)