Kompressziós harisnyáról le tudnátok írni a tapasztalataitokat? Engem iszonyatosan szorít és nem tudom ez baj-e vagy sem?! (tudásbázis)
szervusz!
Szoktál korházba menni vele?mondjuk szegedre a Bőrklinikára?
Szervusz Sorstárs!
Én fáslizok, szintén ödémásak a lábaim.Meg lehet szokni.
hát, nekem doki írta fel receptre és tudom, hogy 2-est írt. doboza már nincs meg, a harisnyán meg nincs semmi jelölés.
Én egy évig hordtam, addig kellett, de most már 2 másfél éve nem viselem.
Gyógyszert is szedtem mellette, vérhígítót, azzal együtt kellett.
Én mondjuk úgy hordtam, hogy sima harisnyára rávettem. Tiszta piros nem volt a lábam, csak ahol a végén a gumírozás elszorította (Na, ez egy baromság, pont trombózis ellen hordtam, de ha eleve elszorítja a vérkeringést???? hülyeség)
Nagyrészt minden nap hordtam, mármint, amíg nem jött a dögmeleg, mert utána rosszkislány voltam, de nyáron nem voltam hajlandó felvenni, de mondjuk akkor már félév eltelt a kritikus időszak után.
Ha tiszta piros a lábad... hát.. lehet, hogy célszerű lenne a dokit megkérdezni, hogy biztos nem-e gyengébbet kéne viselned? Miért kell hordanod? Terhesség? Trombózis?
Én csak térdharisnyát hordtam és igen, egy idő után szorít. Ha otthon voltam és fel tudtam rakni a lábamat, akkor téptem rögtön le magamról.
Combfixem is van, de az sose volt annyi ideig rajtam, hogy nagyon rossz lett volna.
Hányas erősségűt hordasz?
Az enyém 2-es volt.
További ajánlott fórumok:
- Mitől fájhat iszonyatosan a nyakam, a vállam, a karom és a hátam közepe?
- Kinek viszketett már iszonyatosan a lába?
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Most vágtam bele a bolti eladó szakmába és rá kellett jönnöm, hogy iszonyatosan nehéz és fárasztó munka... Nektek mi a véleményetek?
- Bal oldalt lent nő a bölcsesség fogam, iszonyatosan fáj és narancs nagyságúra van dagadva az arcom :-(
- Becsípődött a derekam, iszonyatosan fáj és mivel szoptatok, nem vehetek be semmit, nem kenhetem! Mivel tudok javítani az állapotomon?