Kolléganő megszívatása (beszélgetés)
Amugy ezt az egeszet az erti csak, aki mar atment ilyenen.
Mi lenne, ha lefotznad? Ha korabban mennel be meloba es rajtakapnad egy kollegaddal egyutt? Vagy egyedul vagy es lefotozod.
Van meg ebben atemaban ez is: [link]
Tegyel a dolgaid koze valami olyat, ami megfoghatja a kezet. Mint pl penzlopaskor a patron :)
Mondjuk az indigo ilyen lehet. Vagy tegyel hintoport a foldre, es ha tul kozel megy, akkor felrugja.
Amugy vigyazz, mert neha a takaritonok is szetdobaljak a holmikat az asztalon, nehogy behuzodj a csobe! (nekik meg ki lehet irni, hogy ma nem kersz takaritast)
Már gondoltunk rá:), de lehet örülne egy kiadós hasmenésnek, mert állandóan fogyózik.
Én azt mondtam a kollégáknak, hogy öntsük fel vízzel a dobozt és várjuk milyen feje lesz, ha ráönti a müzlire.:)
Szerintem itt a munkahelyi beke mar odavan...
Es egy meghunyaszkodos,hagyjunk ra a masikra mindent,elvvel se lehet sokaig huzni. Mivan ha egyszer elvesz onnan barmi fontosat,vagy epp odatesz,akar drogot,barmit. Ez nem jatek. Es pont odavezethet,hogy a szenvedo csendes alany elvesziti az allasat.
Szerintem nem kell naivnak lenni a mai vilagban! Ki tudja,akar lehet egy baratnoje is akit be akar tolni arra az allasra. De nem kell tul kombinalni,okosan helyre kell rakni.
Szerintem ez nem bizonyit semmit se. Te mar igy is tudod,hogy matat,mas elott meg lehet kimagyarazza,es te jossz ki rosszul. Lehet megjobban magadra haragitod,utana meg ki tudja mire vetemedik meg... Jobb az ilyet csirajaban elfojtani! Csak okosan.
Ha tudsz menj be korabban,mint o. Tedd oda a telefonod,es lepj le. Majd rendes munkaidodben menj vissza es csekkold le mit sikerult felvenni. En 2 telefonnal csinalnam,2 szogbol. Nehogy az egyik elboruljon vagy akarmi :-)
Hű milyen jötletek, nagyon kreatívak vagytok! És de jót nevettem :D
Egyébként az én EXkolleganőmet azzal tudtam a legjobban felidegesíteni, amikor egy stresszhelyzetben tök nyugodt voltam :D Ő meg tépte a haját. Konkrétabban ő mindig magamra hagyott amikor szükségem lett volna rá, ezért mielőtt nyugdíjba ment ilyen olyan rendezvényel alkalmával azt csináltam amit ő: teljes lelki nyugalommal eltűntem fél órára hagy egye a penész. Hát olyan idegbeteg volt mikor előkerültem, hogy öröm volt nézni :D
De ha a többiek csak lapítanak, akkor nem csak ti ketten tudnátok, nem? Vagy nem értem, csak te gyanakszol rá?
Szerintem, ha nincs ellened semmi, akkor teljesen mindegy, hogy csak ketten tudjátok és lebuktatod, legalább nem fog többet kotorászni. Ha pedig valami olyat keres, ami fontos irat, azt nyugodtan zárd el!
Ha nincs ilyen titulus, hogy csop vezető, nem tud tőled elvenni semmit, végülis mit tudna ellened áskálódni? Ha van rá oka, figyelj, hogy ne legyen. Ha meg tudod, hogy szakmailag is te vagy az ügyesebb, akkor nem értem mitől félsz?
Szívasd meg annyira, hogy abbahagyja és kész, ha ennek nem csoportos leégetés az ára, tök mindegy, legalább nyugodt leszel, nem?:)
Igen. Ha nem kutat akkor nem találja meg, de ha mégis, akkor igen. És valószínűleg nem fog senkinek sem panaszkodni azért, hogy ilyen cetlit talált amikor a tilosban járt... Szóval szerintem is marha ciki. Én meghalnék a szégyentől. De persze én sosem kutatnék... :)
Engem mulatattna a dolog, és időről időre megdöbbentő vagy érdekes dolgokat felejtenék magamnál, esetenként undorító dolgot. :) Aztán egyszer jöhetne egy cetli is!
Adj fel a nevében egy hírdetést,akár ilyet-akár ,,OLYAT,,...biztos nem fog örülni neki h egész nap csörög a telefonja.
Vagy tedd fel társkeresőre h leszbikus vagy ....bármi...ez sem túl kedves gesztus.
A munkahelyemen annyira nem meccseznék,mert nem biztos h én jövök ki belőle jól.
A fiókból előugró valami az nem rossz,de nem gyerekek vagytok,biztos nem kapna tőle szívrohamot.
Hagyj neki egy üzit,h ne kotorásszon,mert sajnos még ő nem vette észre de szereltettél fel -rejtett kamerát- és ha még 1x meglátod h túrkál,akkor nem lesz jó vége.
Igen, ez ari és mégis cikinek érezné, amit csinál, szerintem egy post-it-et is el lehet rejteni valami cuki kis felirattal, hogy "anyád asztalán kutass, hülye p...":DDD
De miért is ne, egy olyan dobozka, amit kibontva kifolyik minden tartalma, bármi olyat amit nem tud már összeszedni időben, vagy koszol is, valami lakk, vagy ilyesmi, és ahhoz is cédula: így jár, aki kutat nálam:DDD
Ha a főnöknő kedvence,nem nagyon szívatnám,nyíltan.
Most jobb nem jut eszembe,de ha a fiókodban is kotorászni szokott,raknék oda egy olyan dobozból kiugró figurát.
Syl, amúgy megkérdezhetem, mi az amit áskálódhat ellened? Milyen iratot vagy mást kutathat/találhat az asztalodon, amit te nem rejthetsz el egy záras fiókba, és alapvető titkokat, rettentő fontos dolgokat tartalmaz, amiket ellened használna fel?
Bocs, hogy ilyen indiszkrét vagyok, nem kell leírnod részletesen, csak nem értem, hogy ez most neked saját parád, vagy tényleg mittudomén, valami függ tőle, pl. az állásod?
A főnök dobálózik olyan dolgokkal, hogy valakit ki szeretne rúgni, vagy mi?
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek?
- Hétvégén lesz kolléganőm esküvője. Nagyon várom, már ezer...