Mik a tapasztalatok a kollagén szedésével kapcsolatban? (beszélgetés)
Szia!
Nem jut eszembe melyiket vettem, Budapesten a Deák téren van az üzletük, nekem bevált. Holnap megnézem. Ez folyadék volt, halból készült, utálom a halat, de ezen nem lehetett érezni.
A másik, amit anno a férjemnek alkalmaztam ízülethez, a kocsonya volt.
Macerás volt, mert csirkelábból készítettem, lassan főztem, hogy a csontok is puhák legyenek.
Heti 1x főztem, leszűrtem és az alaplevet benne hagytam a fazékban, hűtőben tároltam.
Ő egy merőkanállal mert magának, felmelegítette és megitta, mert utálja a kocsonya állagát. Neki is hatott.
A lassan főzött csontleves az egyik legjobb kollagénforrás, mert a csontokból és ízületekből kioldódik a kollagén.
Kocsonya is kiváló, főleg sertésből és marhalábból.
Magunknak készíteni sokkal macerásabb, de nagyjából tudod mit viszel be a szervezetedbe.
Holnap visszanézek majd, ha eszembe jut a kollagénkészítmény neve.
Sziasztok!Szeretnék elkezdeni kollagent szedni.A Nutriversum folyekony liqvides-én,illetve a Jutavit por kollagénjén filózok.
Szedi valaki kozuletek ezeket a kollagéneket? Mik a tapasztalataitok? Elsődlegesen a bőröm illetve izuleteim védelme lenne a cél,diéta és mozgás mellett szeretném használni valamelyiket.
Vagy ha tudtok hasonló árkategóriaju hatásos kollagént,attól sem zárkózom el,csak valaki írjon valamit,mert hatalmas a kínálat :))) Köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- Melyik kollagén készítmény vált be nektek?
- Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta.
- A csiganyálkában tényleg van kollagén?
- Tudtok ajánlani tényleg jó kollagént?
- Mit lehet tudni a Collamin kollagén építő tablettáról? Van mellékhatása?
- Van valakinek tapasztalata a kollagénes fényterápiáról?