Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalatok a kollagén szedésével kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a kollagén szedésével kapcsolatban? (beszélgetés)

ma 23:19
Ne csak az árakat nézd, hanem összetevőket is, hatóanyagot. Én nem tudom inni ezeket az izéket, kapszula is kizárt legtöbb olyan fura szagú, nálam a kristály vált be
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Moba89)
ma 22:31

Szia!

Nem jut eszembe melyiket vettem, Budapesten a Deák téren van az üzletük, nekem bevált. Holnap megnézem. Ez folyadék volt, halból készült, utálom a halat, de ezen nem lehetett érezni.

A másik, amit anno a férjemnek alkalmaztam ízülethez, a kocsonya volt.

Macerás volt, mert csirkelábból készítettem, lassan főztem, hogy a csontok is puhák legyenek.

Heti 1x főztem, leszűrtem és az alaplevet benne hagytam a fazékban, hűtőben tároltam.

Ő egy merőkanállal mert magának, felmelegítette és megitta, mert utálja a kocsonya állagát. Neki is hatott.

A lassan főzött csontleves az egyik legjobb kollagénforrás, mert a csontokból és ízületekből kioldódik a kollagén.

Kocsonya is kiváló, főleg sertésből és marhalábból.

Magunknak készíteni sokkal macerásabb, de nagyjából tudod mit viszel be a szervezetedbe.

Holnap visszanézek majd, ha eszembe jut a kollagénkészítmény neve.

ma 22:16

Sziasztok!Szeretnék elkezdeni kollagent szedni.A Nutriversum folyekony liqvides-én,illetve a Jutavit por kollagénjén filózok.

Szedi valaki kozuletek ezeket a kollagéneket? Mik a tapasztalataitok? Elsődlegesen a bőröm illetve izuleteim védelme lenne a cél,diéta és mozgás mellett szeretném használni valamelyiket.

Vagy ha tudtok hasonló árkategóriaju hatásos kollagént,attól sem zárkózom el,csak valaki írjon valamit,mert hatalmas a kínálat :))) Köszönöm szépen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook