Tudtok ajánlani tényleg jó kollagént? (beszélgetős fórum)
Szia!
Fantasztikus!
Engem is érdekelne,hogy melyiket szeded. :)
Sziasztok.
Sok jót olvastam erről a csodaszerről, lehet ezt forró vízben is oldani? Pl.kávéban.
Én nem rég kezdtem fogyasztani a Kollagén I.+II. komplex-et. Ez előtt zselatint fogyasztottam.Az új kollagénem tartalmaz marha és hal peptideket és csirkeporc kivonatot.
Míg a zselatint használtam, nem voltam teljesen megelégedve és már utáltam is bárhogy készítettem el. De hatásos az is. Viszont a mostanival semmi baj nincsen, és szerteágazóbb a hatása is.
A fenti kérdésre válaszolva igen, én ezt ajánlom.
Marke: Alpha Foods
Collagen mit Elastin und Hyaluronsäure | Kollagen Hydrolysat Peptide Type I, II und III | Ohne Zusatzstoffe | Geschmacksneutral | 450 Gramm
Most en ezt kezdtem el szedni.
Egy keves forro vizben oldom fel (igy fix, hogy az egesz feloldodik), es hütöhideg narancslevet öntök ra.
Elvileg iztelen, siman vizzel probaltam, ugy nem sikerült meginnom. De igy narancslével tenyleg semmit nem erzek
Köszi mindenkinek!
Végül vettem a Nutriversum félét, likvidet és kapszulát is, a boltjukban lehetett SZÉP kártyával fizetni :) Kipróbálom milyen, aztán megírom majd a tapasztalatokat ha valakit érdekel.
Sziasztok,
Tudtok ajánlani TÉNYLEG jó kollagént? Első sorban a hajam és a bőröm miatt szedném.
Eddig szedtem Lifetilteset, az elején láttam változást, de aztán hamar megállt :(
Köszönöm előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?
- Milyen szempillaspirált tudtok ajánlani, amitől tényleg szép, dús lesz a szempillám?
- Milyen naptejet/olajat tudtok ajánlani nyárra, ami tényleg használ? Min. hányas faktorszámú legyen?
- Tényleg profi sminkest keresünk-komoly archibák eltűntetésére, tudtok ajánlani?
- Tudtok ajánlani jó kárpittisztítót ami tényleg ki is szedi a foltokat?
- Angol tanuláshoz tudtok ajánlani Budapesten magántanárt vagy olyan sulit ahol tényleg használható tudáshoz segítenek hozzá?