A csiganyálkában tényleg van kollagén? (tudásbázis kérdés)
Én épp most tesztelek (1 hete használom) a tini lányommal karöltve az egyik márka arctisztítóját és csiganyálkás termékét. Csak jókat tudok mondani, teljesen megújult és feltöltődött a bőröm.
A kislányom pattanásos bőre látványosan szebb lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Növényi kollagénről írtam, csiganyálkás terméket nem használnék semmi pénzért!
Vannak kint ismerőseim, Ők küldenek pár terméket, ami náluk olcsóbban kapható, mint itthon.
Köszi a tippeket.
Arról mi a véleményed, ha az ember belülről visz be folyékony kollagént? Olyat is olvastam, hogy ez direkt ráncosít. Én szedtem a L....y-féle kollagénport, semmi változás nem történt, pedig agyondícsérték.
"A kollagént a szervezetnek magának kell felépítenie, a bőrön keresztül nem lehet bejuttatni oda, ahol dolga lenne. Ugyanis olyan a molekulaszerkezete, hogy csak a bőr legfelső rétegébe tud bejutni, holott neki a kötőszövetben lenne feladata, mint támasztó és rugalmasító rost. Tény és való, hogy a felhámot ideig-óráig nedvesen tartja, de nem jobban, mintha egy uborkaszelettel átdörzsölted volna a bőröd...
A kollagénépítést viszont elő lehet segíteni a szervezetben belsőleg:
- Probiotikus Q10koenzim szedésével,
- nyers zöldségek, gyümölcsök és csírák fogyasztásával,
- napi 3 liter tiszta víz elfogyasztásával,
- omega 3 és omega 6 zsírsavak fogyasztásával (Vadlazacolaj, Krillolaj),
- a hialuronsav ösztökélésével, amit a tökéletes ösztrogénműködésnek köszönhetünk,
- algák fogyasztásával,
- Anti-ageing hatású cordyceps gomba fogyasztásával."
Növényi kollagént inkább használok...., kisimítja az arcbőrt, feljavítja a bőrszövet szerkezetét, minden bőrtípusra használható.
Vízhiányos, idősödő bőrre is ideális. Erőteljes hidratáló.
Hajerősítő hatása is van.
Amit takarítós ír, azt nem találtam.
De ilyet igen:
"Csiga
Gyógyító hatását figyelték meg a csiga nyálnak törött csontok és bőrhibák kezelésekor Chilében. Olyan anyagokat tartalmaz, mint az allantoin, kollagén, elasztin, amiket a csiga arra használ, hogy „megjavítsa” a házát."
Nem tudok olyat, de a múlt héten az interneten volt.
Talán tv-ben is, csak ők óvatosabbak, mert a pénz kell.Az meg a reklámból jön.
Most esik az eső, mindjárt megyek vadászni, mert ilyenkor egy csomó csigabiga indul vándorútra.
Begyűjtök néhányat, aztán majd referálok.
:D
reménykedjünk benne, hogy igen
További ajánlott fórumok:
- Melyik kollagén készítmény vált be nektek?
- Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta.
- Tudtok ajánlani tényleg jó kollagént?
- Mit lehet tudni a Collamin kollagén építő tablettáról? Van mellékhatása?
- Van valakinek tapasztalata a kollagénes fényterápiáról?
- Ízületekre használ a Kurkuma Kollagén Forte?