Kókuszlisztes brownie recept
30 perc
A Kókuszlisztes brownie hozzávalói:
20 dkg étcsokoládé
(nézzük meg a csomagolást, hogy gluténmentes legyen)
20 dkg vaj/margarin
20 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
3 tojás
csipet só
11 dkg kókuszliszt
10 dkg aszalt sárgabarack
A Kókuszlisztes brownie elkészítési módja:
A felkockázott étcsokit a szintén felkockázott vajjal/margarinnal tűzálló tálba tesszük, és vízgőz felett felolvasztjuk. Félretesszük. A kókuszreszeléket kávédarálóval finomabbra őröltem. A 3 tojást a csipet sóval, a cukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig kevertem. Ehhez öntöttem a vajas/margarinos olvasztott csokoládét. Beledobáltam a nagyon apróra vágott sárgabarackot, végül a kókusszal elkevertem. Sütőpapírral bélelt tepsibe (32×24) öntöttem. 180 fokra előmelegített sütőbe toltam, és 20-25 perc alatt készre sütöttem. Akkor jó, ha a teteje kezd megrepedezni, de belül még puha. Kicsit hagyjuk kihűlni, és lehet szeletelni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2016. márc. 9. 15:05
A kókuszlisztes brownie elkészítési módja és hozzávalói.