Klasszikus brassói recept

20 dkg kolozsvári szalonna.
25 dkg vöröshagyma.
70 dkg szűzpecsenye
10 dkg fokhagyma.
Só, bors, kevés víz,
60 dkg burgonya.
A Klasszikus brassói elkészítési módja:
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kis olívaolajjal félig megsütjük. Összevágjuk a hagymát és sok fokhagymát teszünk bele a húst kockára vágva sózzuk borsozzuk, és hozzákeverjük a szalonnához készre pirítjuk őket. A krumplit ropogósra sütjük és egy kanál víz hozzáadásával összekeverjük a raguval. Mikor kész káposztával töltött paprikát kínálunk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. febr. 28. 20:17
A klasszikus brassói elkészítési módja és hozzávalói.