Kívül fényes, belül rohadt alma? (beszélgetés)
Nem.
Finom?
Sütök ám elég gyakran, de mikor erre vágytam, úgy maradtam.
De most!!!!!
Hoztam két kilót.:)
Szóval itt is lesz most már.
Most nagyon lekötött a munkám,karácsonyig már csak 3-4 napot tervezek dolgozni,aztán majd csak januárban.
A zene az ami feltölt és kikapcsol és a régi jó filmek.... kirándulni most nem sikerül, pedig azt nagyon szeretem ...de majd...
Mert te alapos vagy és egészséges lelkületű :)
Vannak kivételek :)
DIY=do it yourself (csináld magad)
Azért írom diy-nek, mert ha így keresi az ember gugliban, több videót, egyebet talál a témában, mintha magyarul írná.
Mikor beteg voltam, úgy éreztem, hogy rohadás van a belsőmben, szóval rohadt volt belül az alma .........................................................................................................................................................
Lehet így is rohadt :D
Mert itt kint nem lehet "rendes" túrót venni, így otthon simán egy kilóból csinálok, és van, hogy egy nap alatt felfalom a fél gáztepsit.
Hát ezért. :)
Azért a mogyid se kutya.:D
Igen, nekem is ez ugrott be....
Szabadidomben en olvasok vagy kirandulok. Ez a ketto tolt fel, de ami fontosabb: szeretem a hivatasom, igy igazabol egyaltalan nem rohadt az az alma. :)
Kívül fényes, belül rohadt alma" - felénk mondjuk, a példás családi életre mondják ul.ezt. Kifele a szépet mutatod, a falak között meg megy az anyázás.
....az hogy mit szeretek szabadidőmben csinálni? Most például tv-t nézek, mert csodamód de taknyos vagyok. 2 nap óta másra sem vagyok képes......
Én amúgy szeretem a munkámat, kissé szenvedélyem, és a házmunkval is elvagyok, sütni-főzni szeretek, az amolyan alkotó tevékenység, még ha rövid ideig él a remekmű, akkor is:)
Ami kikapcsol, az a zurammal a koncertre járás:D
De jó elmenni kirándulni is, meg csak butulni a gép előtt, olvasni a sok birkaságot - nem itt, a fő vadászterületem a konteók világa.
Nem rohadt az almám!:)
Mikor szabin vagyok, élvezem a semmit se tevést, a strandolást, az utazgatást, a látogatásokat.
Olyankor tovább alszom, éjjel néha filmeket nézek, talán többet olvasok, franc tudja.
Rosszalkodom, van mikor egész nap csak rétest eszek.:D
Oké, valaki szóljon a topikindítónak.
Én neked szólok, nem muszáj itt szenvedni :) Szeretel??? Jajjj. egyre érhetetlenebb ez a topik :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Szerintetek normális, hogy a ingatlan értékbecslő a jelzálog hitelhez végig fényképezi a házamat kivül, belül?
- A 3-17 év közötti gyerekek neme, magasság-testsúly, TTI, lábméret, iskolai belüli ill. kívüli sportolás (nem csak versenysport)
- Méhen kívül, vagy belül?
- Átalakulás kívül belül
- Méhen belül-méhen kívül?