Kiütései vannak a babámnak, lehet, hogy allergiás? (tudásbázis kérdés)
Nem figyeltem hol laksz.
A fűtéstől is lehet kiütéses, ha túl melegen van a lakásban felöltöztetve. Az enyém is így lett pöttyös mikor bejött a hideg.
De ettől függetlenül lehet allergiás a tápszerre is.
Szerintem a narancslé!
Van amelyik babát az anyatejen keresztül is kiüti annyira allergén!
Nem is figyeltem, honnan írsz:) Almalevet csinálhatsz úgy is, hogy lereszeled s kinyomkodod a levét vagy megfőzöd kompótnak (persze cukor nélkül)és annak a levét adod.
De valószínűleg a tápszertől pöttyösödik. Ilyenkor váltani kell. Neked már egy pici tejed sincs? Mert az is valami lenne, ha csak pár cseppet tudnál neki adni akár a tápszerbe téve akár kiskanállal adva neki. Legalábbis nekem még mindig van egy nagyon pici és néha szoktam neki tenni az ételébe.
Még azelőtt kezdődött mielőtt kapott volna gyümilevet, tehát nem gondolom.
sajna nem tudok neki adni másfajtát mert ahol mi élünk csupa keverék cucc van csak
3,5 hós a babám, 2 hete tápszert kap főként. az első napokban sokat sírt, fájt a hasa, kiütéses lett(NAN-t evett). így kaptunk tejmentes táspzert, de mikor elfogyott
azt mondták próbálkozzunk ismét a tejessel, mert addig nem vizsgálják meg, míg biztosak nem lesznek, h tényleg van baja. Úgyhogy megint nekiálltunk kapta a maradék NAN-t, majd HA NAN-t, de 3 napja megint látom rajta a picike pontokat. főként a hasán és a hátán. De nem sír, nem fáj a hasa. Jah és 2 hete kap gyümilevet is , eleinte almát kapott most kap alma-barack-narancs kleverék levet.
Mitől lehet kiütése? ha tápszer akkor hogyhogy több napig nem volt panasz? És miért nem sír már tőle? ha nem tápszer mi lehet még?
További ajánlott fórumok:
- Gyerekem tejallergiás születése óta, azt mondta a doki, adjak neki szója vagy rizstejet, hol lehet ilyet venni?
- Szerintetek kínai kajára lehetek allergiás?Többi lent....
- Lehet valaki allergiás a szabadlevegőre?
- Lehet allergiás egy 33 hónapos kisgyermek?
- Állandóan krákognom/köhögnöm kell, mire lehetek allergiás?
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?