Kiszeditek a patiszon magját rántás előtt? (tudásbázis)
22. 470f6cae11
2011. júl. 21. 19:06
Nem. Ha "zsengét" veszel, annak nem igazán van magja.
De ha magvas, vágd ketté, kapard ki a belsejét és főtt rizs + darált hússsal töltsd meg.
Rá tejföl, sütőbe vele.
Nyam-nyam.
Ja , és reszelt sajt.
21. angelis13 (válaszként erre: 12. - 6451523b1a)
2011. júl. 21. 14:24
ez jó...ezt én is eljátszottam a párommal..meg evett egy szeletett és azt mondta:köszi baba de tökmagot vacsira? :)
20. angelis13
2011. júl. 21. 14:23
én csak akkor szoktam kiszedni hamár öreggebb..de ha jó zsenge akkor isteni.. :)
19. df2a740c00 (válaszként erre: 18. - Df2a740c00)
2011. júl. 21. 14:16
patiszon
18. df2a740c00
2011. júl. 21. 14:15
A pattiszonét igen, a cukkiniét nem. Én a cukkinit jobban szeretem.
17. tücsimücsi
2011. júl. 21. 14:09
nem
16. 1d95ceac93
2011. júl. 21. 13:48
igen
15. kszisz
2011. júl. 21. 13:46
Eddig mindig kiszedtem patiszonnak, cukkininek is. Utáltam is emiatt csinálni. De a múltkor anyós magosan hagyta és finom va! Azóta már én is úgy csináltam, persze ez mind zsenge volt, és abszolút nem voltak benne zavaróak a magok!
14. sucika17
2011. júl. 21. 11:51
Igen:)
13. tavasz.77
2011. jún. 28. 09:05
Ha zsenge a patisszon,akkor nem,felszeletelem és kirántom.
Ha nagyon magvas,akkor felszeletelem és késsel kivágom a magját.
Én sós,borsos,pici delikátos keverékkel szórom meg és kirántom.
Isteni!!
12. 6451523b1a
2011. febr. 17. 10:24
Nem! Evés közben kiköpködjük.))
11. pmjudit
2010. júl. 5. 15:58
igen
10. Hannah87
2010. júl. 5. 15:27
Én kettévágom, kikanalazom a magos részét, utána szeletelem.
9. 42af71f255 (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2010. júl. 5. 14:15
Legközelebb kipróbálom azt is,most fokhagymásan pihen,remélem jó lesz!:)
8. smumika
2010. júl. 5. 12:15
én kiszedem a magját ,de már inkább cukkinit szoktunk ráántani azt egyszerübb pucolni is meg annak ha zsenge még a magja is maradhat izre meg ugyanolyan:):):)
7. zebracsikó (válaszként erre: 3. - 42af71f255)
2010. júl. 5. 11:49
én besózva és hagymakarikákat rászórva szoktam pihentetni pár órán át.
Kicsit beveszi a hagyma ízét.
6. 42af71f255 (válaszként erre: 4. - Xti_)
2010. júl. 5. 11:37
Erre gondoltam,akkor csak nem értettem félre!;)
5. Vanessza13
2010. júl. 5. 11:36
igen,én kiszedem és sütés előtt egy órára kb,jól besózva beteszem a sütőbe:)Imádom!!
4. xti_
2010. júl. 5. 11:34
ha még zsenge, akkor nem.
3. 42af71f255
2010. júl. 5. 11:34
Csak mert van ahol úgy hallottam,nem szedik ki,főleg ha nem öreg a patiszon...csak nagyon szép vékonyra vágják,és már mehet is rántani!
Ill.Ti be szoktátok valahogy pácolni?(Mert és szeretném fokhagymásan)
2. Szilvamama
2010. júl. 5. 11:33
Igen.
1. 42af71f255
2010. júl. 5. 11:32
Kiszeditek a patiszon magját rántás előtt?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell rántást készíteni?
- Ha rántott patiszont készítesz, előtte besózod a patiszont?
- Padlizsán helyett lehet patiszont használni, ha tetszik egy recept?
- A zuhanykabin szőnyegét ti mivel tisztítjátok, naponta kiszeditek, mert hát állandóan vizes és ez jó gomba táptalaj?
- Nem tudja valaki, hogy hol lehet patiszont kapni?
- Tudtok receptet patiszonból, a rántott változaton kivül?